Index / wettelijk / Informatie over de Canadese Notarissen

Share This Post

wettelijk

Informatie over de Canadese Notarissen

Canadese notarissen werken op vrijwel dezelfde capaciteiten als notarissen in de Verenigde Staten. Canadese notarissen spelen een belangrijke rol in de certificerende officiële en juridische documenten, maar ook fungeren als de officiële getuigen van

AdvertisementCanadese notarissen werken op vrijwel dezelfde capaciteiten als notarissen in de Verenigde Staten. Canadese notarissen spelen een belangrijke rol in de certificerende officiële en juridische documenten, maar ook fungeren als de officiële getuigen van handtekeningen. Zij gebruiken hun zegel om documenten als authentiek te certificeren. Er is een uitgebreide aanvraagprocedure voor een Canadese notaris te worden.

functies

Canadese notarissen hebben vele wettelijke bevoegdheden. Ze kunnen eden beheren, certificeren beëdigde verklaringen en neem deposities. Ze kunnen ook handtekeningen op veel officiële documenten te certificeren.

zeehond

Elke "notariële akte" door een Canadese notaris resulteert in een notaris certificering van het document met haar zegel. De notaris registreert ook de handeling in een persoonlijke register bij te houden.

Steeds een Notaris

Word een Canadese notaris vereist een sollicitatieprocedure. In British Columbia, kan de eerste screening proces duren tot een jaar, gevolgd door twee jaar van het onderwijs. Volgens de website British Columbia Notaris Society, meer dan 1.600 mensen van toepassing zijn op een notaris te worden elk jaar, en meestal slechts 20 tot en met 25 worden opgenomen in het programma.

overheid Backing

Volgens CanLaw.com, worden notariële documenten vaak gezien als officiële zelfs zonder brevet van een provinciale of nationale overheden.

Quebec Notarissen

Quebec notaris totaal anders dan notaris in de rest van Canada. Notarissen in Quebec zijn eigenlijk opgeleide advocaten die niet werken in de rechtszaal. Notarissen in Quebec hebben recht graden en hebben veel van hetzelfde onderwijs als werkelijke advocaten. Maar terwijl de werkelijke advocaten nemen de bar examen, Quebec notarissen hebben nog een jaar van de afzonderlijke scholen specifiek notaris bevoegdheden.

Share This Post