Index / Huis / Inbouw zwembad lekdetectie

Share This Post

Huis

Inbouw zwembad lekdetectie

Niets is gek van een zwembad eigenaar in de grond dan om naar te kijken waterniveau van haar pool vallen dagelijks door middel van een onzichtbare lek. In de grond zwembad bekkens te ontwikkelen lekken op verschillende manieren, met inbegrip van sche

AdvertisementNiets is gek van een zwembad eigenaar in de grond dan om naar te kijken waterniveau van haar pool vallen dagelijks door middel van een onzichtbare lek. In de grond zwembad bekkens te ontwikkelen lekken op verschillende manieren, met inbegrip van scheuren in het zwembad liners. Zwembaden, maar kan ook de ontwikkeling van lekken elders, met inbegrip van hun hydrostatische kleppen en filtersystemen. Andere waarschijnlijke bronnen van in de grond zwembad lekken omvatten rond fittingen en skimmers. Het vinden van een lek in een in de grond zwembad duurt een beetje speurwerk, maar het kan worden gedaan.

Lek detectie

De eerste plaats om na te gaan als het gaat om een ​​lek in een zwembad is in zijn bekken. Ook, zwembad fittingen en skimmer faceplates kunnen lekken ontwikkelen. Een lek in het bassin een pool wordt gedetecteerd door het gebruik van eenvoudige kleurstof test om gekleurde water te houden goed op weg om het lek. Als u vermoedt dat u een lek vanuit filter fittingen van uw zwembad of de skimmer uitvoeren van een visuele inspectie voor vocht of druppels rond dergelijke apparatuur.

Dye Test

Zoek onder water lekken in elk type van in de grond zwembad bassin met behulp van speciale kleurstoffen en spuiten verkocht in het zwembad aanbod winkels. U kunt ook een zwembad lekdetectie kit met behulp van donkere kleurstof en een pipet. Krijg zo dicht mogelijk bij de plaats van een verdachte pool bassin lek mogelijk en dan spuiten kleurstof, kijkt om te zien waar het gaat. Als een zwembad bassin heeft een lek, kleurstof geïntroduceerd in de buurt van het snel zal verlaten door dat lek.

hydrostatische Valve

Een in de grond beton of glasvezel zwembad is doorgaans voorzien van een hydrostatische klep. Kijk onder belangrijkste putdeksel het zwembad voor de hydrostatische klep en kleurstof toe te passen in de buurt van de belangrijkste drain om te zien waar het gaat. Een hydrostatische klep helpt gelijk druk tussen het water in een zwembad bekken en het grondwater onder het. Oud, versleten hydrostatische kleppen zijn vaak de boosdoeners als het gaat om een ​​in de grond zwembad lek. Hebben hydrostatische klep van uw zwembad vervangen ongeveer elke vijf jaar.

overwegingen

In de grond zwembaden hebben ondergrondse sanitaire systemen die niet toegankelijk zijn voor visuele inspectie of het gebruik van kleurstoffen om lekken op te sporen zijn. Raadpleeg een zwembad lek professional als u lekken in de ondergrondse leidingen vermoeden. Ook als luchtbellen uit uw zwembadwater return-poorten is er een lek in uw zwembad terugkeer lijnen op een locatie langs die lijnen. Ten slotte, andere gebieden in een zwembad die de neiging hebben te lekken zijn scherpe hoeken of langs elke naden.

Share This Post