Index / Tuin / In Wat Maanden Is het Plumeria Bloem in Hawaï?

Share This Post

Tuin

In Wat Maanden Is het Plumeria Bloem in Hawaï?

Plumerias zijn sierbomen en, hoewel ze niet inheemse planten, nauw geassocieerd met Hawaï en worden gebruikt om toeg maken. Plumeria bloemen groeien in clusters en in optimale teeltomstandigheden, sommige soorten produceren tussen 50 en 200 bloemen p

Advertisement

Plumerias zijn sierbomen en, hoewel ze niet inheemse planten, nauw geassocieerd met Hawaï en worden gebruikt om toeg maken. Plumeria bloemen groeien in clusters en in optimale teeltomstandigheden, sommige soorten produceren tussen 50 en 200 bloemen per cluster. Bloemen bloeien in een verscheidenheid van kleuren, waaronder wit, geel, rood en roze. De twee meest voorkomende plumeria bomen zijn p. obtusa en p. rubra en hun hybriden.

lentemaanden

Vanaf maart, de meeste plumerias produceren hun eerste set van bloemen. Echter, als je zwaar snoeien in de wintermaanden, of als een vorst doodt de uiteinden, verwachten dat de plant om deze bloeiperiode overslaan.

zomermaanden

De meeste soorten bloeien plumeria een reeks bloemen in de zomermaanden in Hawaii. Plumeria rubra stopt meestal bloeien in het midden tot de late zomer en zal niet tot een andere set van bloemen.

Fall Maanden

Plumeria obtusa bloeit een derde reeks van bloei tijdens de herfst en meestal produceert bloeit tot en met oktober, zij het kleiner dan gebruikelijk en zeldzaam. Plumeria obtusa en zijn hybriden groen blijven tijdens de wintermaanden, maar plumeria rubra druppels zijn bladeren, die terug te groeien in het voorjaar wanneer de plant begint te bloeien of kort daarna.

Share This Post