Index / wettelijk / Immigratie Wetten voor een Amerikaans Trouwen met een Canadees

Share This Post

wettelijk

Immigratie Wetten voor een Amerikaans Trouwen met een Canadees

Trouwen moet een vreugdevolle gelegenheid, maar problemen kan leiden wanneer een paar van twee verschillende nationale achtergronden bij elkaar komt. Voordat het binden van de knoop zijn er een aantal juridische obstakels beide partijen moeten overwi

AdvertisementTrouwen moet een vreugdevolle gelegenheid, maar problemen kan leiden wanneer een paar van twee verschillende nationale achtergronden bij elkaar komt. Voordat het binden van de knoop zijn er een aantal juridische obstakels beide partijen moeten overwinnen. Met het oog op het huwelijk fraude te voorkomen, hebben de Verenigde Staten een aantal wetten die het huwelijk regelt tussen Amerikanen en Canadezen of andere niet-burgers uitgegeven.

echtgenoot Visa

De K-3 non-immigrant visum wordt afgegeven aan echtgenoten van Amerikaanse burgers die buiten de Verenigde Staten waren getrouwd en willen hun partners in het land te brengen. De K-3 visum moet worden aangevraagd in het land waar de bruiloft plaatsvond. De K-3 visum staat alleen voor de toegang tot het land, zodat verdere maatregelen zullen worden genomen zodra beide partijen zijn in de Verenigde Staten. Op dat moment kan de verwerking plaats voor permanent resident visa van de echtgenoot te nemen.

verloofde Visa

A K-1 verloofde visum is vereist van het Amerikaanse ministerie voor een Canadese verloofde van een Amerikaans staatsburger. Om in aanmerking te komen voor dit visum moet het verloofde paar hebben ontmoet in het vlees op een gegeven moment voorafgaand aan de aanvraag van de K-1 visum. Bij de toepassing van bewijsstukken --- --- met inbegrip van paspoorten moeten worden verstrekt. Documenten waaruit blijkt echtscheiding of het overlijden van een eerdere echtgenoten moeten ook worden getoond. Financiële steun moet ook worden bewezen om ervoor te zorgen dat de inkomende verloofde geen last van de overheid zal worden. Het is belangrijk op te merken dat, indien een verloofde is goedgekeurd voor een K-1 visum, moet het huwelijk plaats te vinden binnen 90 dagen na goedkeuring van het visum.

onaanvaardbaar huwelijken

In de Verenigde Staten, het huwelijk wetten vereisen dat alle huwelijken wettelijk door de staat of de federale overheid moet worden erkend. Ongeacht de nabijheid van Canada naar de Verenigde Staten, Canadese burgers zijn onderworpen aan dezelfde fundamentele huwelijk immigratie wetten en andere internationals. Een Amerikaanse burger en één Canadees staatsburger die samen hebben geleefd en worden beschouwd als getrouwd common law kunnen in aanmerking komen voor een immigratie-visum, maar een paar die gewoon heeft samengewoond niet. De Verenigde Staten ook niet herkent polygame huwelijken, ongeacht de immigratiestatus. Gehuwde paren die niet wettig huwelijk kunnen aantonen met een geldig papierwerk zal ook niet worden erkend als trouwen in de Verenigde Staten. Incestueuze en proxy-huwelijken zijn niet toegestaan ​​door de immigratiewetgeving, en partijen in deze huwelijken komen niet in aanmerking voor een immigrant visa.

Share This Post