Index / Huis / IKEA GALANT Instructions

Share This Post

Huis

IKEA GALANT Instructions

De Galant is een multifunctioneel consument bureau ontwikkeld door Ikea. Het komt in een verscheidenheid van verschillende vormen van ovaal rechthoekig en zelfs "L" -vormig. De Galant gekocht kan worden met extra componenten op lengte toe te voe

Advertisement

De Galant is een multifunctioneel consument bureau ontwikkeld door Ikea. Het komt in een verscheidenheid van verschillende vormen van ovaal rechthoekig en zelfs "L" -vormig. De Galant gekocht kan worden met extra componenten op lengte toe te voegen of te wijzigen de algemene vorm van de tafel. Zelfs met alle verschillende functies en vormen die een Galant kan aannemen, de basisinstructies voor montage in wezen hetzelfde.

Monteer de benen. Er zijn twee opties voor de benen, afhankelijk van het model van Galant je hebt. Een optie is een "T" -vormige been voor elke zijde van de basis rechthoekig frame en het andere optie heeft twee rechte pijpen per zijde. Voor de "T" -vormige poten Lijn het rechte deel van het been met de opening aan de onderkant van de lat. Gebruik de meegeleverde inbussleutel om deze twee onderdelen aan elkaar met een bout bevestigen. Schroef in twee rubberen voetjes op de bodem van dit kruis bar. Voor de rechte benen, hoeft u alleen maar te schroeven in de rubberen voetjes in de bodem, wat kan worden vastgesteld door de kleiner deel van de telescopische been.

Plak er geen extra stukken die je kan hebben om het frame. Afhankelijk van het model, kunt u aanvullende stukken die hechten aan de primaire rechthoekig kader van de "L" vormige of uitgebreid lengte tafelblad tegemoet te komen. Aanvullende kader "L" -vormige tabellen komen in twee verschillende stijlen: die komen uit de zijkant van de primaire rechthoekig frame en die van het uiteinde van het frame uitstrekken. In beide gevallen lijn de voorboorgaten die aan de kant van de frames en de meegeleverde langere schroeven om de twee raambenen hechten.

Bevestig de poten aan het frame. Voor de "T" -vormige been uitlijnen het rechte gedeelte van het been met de piloot gat in het midden van de korte zijde van het rechthoekige frame. Gebruik de meegeleverde inbussleutel om een ​​bout hechten van de andere kant van de pilot gat. Herhaal dit aan de andere zijde van het frame. Voor de rechte benen, lijn de benen met de piloot gaten in elk van de vier hoeken van de rechthoekige raam tot de bovenkant van de poot vlak ligt met het frame. Aan de andere kant van de geleidingsgaten, schroef de bouten om de benen te bevestigen. Voor "L" -vormige en uitgebreid lengte tafels aanbrengen benen op dezelfde wijze in het midden.

Bevestig het frame aan de tafel. Met de gaten van het blad naar boven moet het frame boven het tafelblad met de benen omhoog ook. Lijn de piloot gaten op de tafel met de openingen aan beide zijden, en het midden van het frame. Gebruik de kleinere bouten aan het frame vast te zetten aan het tafelblad, het aanbrengen van hen met de kleinere inbussleutel. Voor "L" -vormige tafels, bevestig het frame op het tafelblad in de bocht in de tabel, gevolgd door beide uiteinden.

Monteer de afgeronde extensies. Afhankelijk van het model dat u hebt, kunt u extensies die hechten aan beide zijden van de tafel, waardoor het een afgeronde rand. Met de gaten naar boven op het tafelblad uitbreiding, lijn de piloot gaten op de uitbreiding bars met die over de uitbreiding top. Bevestig de uitbreiding bars om de extensie top met behulp van de kleinere bouten.

Bevestig de afgeronde extensies op beide zijden van de tafel. Kijkend naar het einde van het zijaanzicht, knallen de twee plastic doppen op het frame. Schuif in de verlenging bars tot de uitbreiding top is gelijk met het tafelblad. Aan de onderkant dient het loodsgaatjes uitgelijnd. Gebruik de kleinere bouten om de uitbreiding top hechten aan het tafelblad.

Share This Post