Index / Onderwijs / Idioom Oefeningen voor ESL studenten

Share This Post

Onderwijs

Idioom Oefeningen voor ESL studenten

Uitdrukkingen zijn woorden of zinnen met niet-letterlijke betekenissen, zoals "het loodje" of "vertellen op iemand." Volgens de Wordsworth Dictionary of Idioms, het leren en het gebruik van idiomatische uitdrukkingen is een van de groo

AdvertisementUitdrukkingen zijn woorden of zinnen met niet-letterlijke betekenissen, zoals "het loodje" of "vertellen op iemand." Volgens de Wordsworth Dictionary of Idioms, het leren en het gebruik van idiomatische uitdrukkingen is een van de grootste uitdagingen voor de leerlingen van het Engels als tweede taal of ESL cursussen. Omvatten idioom oefeningen in je lessen Engels om studenten te helpen begrijpen de eigenaardigheden van het Engels.

werkbladen

Het creƫren en het toewijzen-idioom op basis van werkbladen zijn een gemakkelijke manier om studenten regelmatige beoefening met uitdrukkingen geven. Werkbladen kunnen zinnen met spaties dat de student door te selecteren uit een lijst van uitdrukkingen in te vullen bevatten. Als alternatief kunnen de studenten idioom met bijbehorende foto's die de betekenis van het idioom verbeelden passen.

Lezing

De meeste Engels teksten bevatten idioom. Hebben studenten registreert alle idiomen die zij ondervinden met romans, boeken, krantenartikelen, songteksten en op het internet in een notebook. Zorg voor idioom woordenboeken of leerlingen zoeken op het internet naar de betekenis van deze uitdrukkingen. Het schrijven van hen in hun eigen zinnen zal bijdragen aan de versterking van de betekenis van de uitdrukkingen voor studenten.

schrijf-

Laat de leerlingen onder andere uitdrukkingen in het dagelijks schrijfoefeningen zoals tijdschriften, essays, rapporten en brieven. Houd een lijst van idioom de studenten leren op het bord voor eenvoudige referentie voor studenten wanneer ze schrijven.

Kruiswoord puzzels

Kruiswoordpuzzels in kranten en kruiswoordraadsel boeken bevatten een groot aantal veelgebruikte uitdrukkingen. Custom-kruiswoordraadsels zijn eenvoudig zelf te maken met gratis online kruiswoordraadsel-puzzel makers. Het maken van uw eigen kunt u onder andere idiomen studenten leren in de klas.

flashcards

Een effectieve manier om idioom leren te stimuleren om uitdrukkingen enerzijds fiches en de definities van de andere plaatsen. De leerkracht toont de ene kant van de flashkaart en de leerlingen denk dat de inhoud van de andere kant.

Share This Post