Index / Bruiloften / Ideeën voor Wedding Skits

Share This Post

Bruiloften

Ideeën voor Wedding Skits

Geef uw bruiloft gasten iets om over te praten aan de andere dan het eten en drinken receptie. Een parodie is een toneelstukje dat is vaak grappig. Uw bruiloft skit ideeën moeten onderhoudend en grappig voor uw gasten, zoals de huwelijksreceptie is e

AdvertisementGeef uw bruiloft gasten iets om over te praten aan de andere dan het eten en drinken receptie. Een parodie is een toneelstukje dat is vaak grappig. Uw bruiloft skit ideeën moeten onderhoudend en grappig voor uw gasten, zoals de huwelijksreceptie is een tijd om plezier te hebben en het echtpaar nieuw leven samen te vieren. De skits kan het pas getrouwde stel en leden van de bruiloft partij te betrekken.

Film of Show Re-enactments

Maak een scène uit een film of tv-show. Gebruik rekwisieten die je hebt gemaakt of gekocht van een winkel. Play off van de "Real Housewives" franchise voor een sketch met de naam "De Even More Real Housewives." Maak roddels en argumenten die voortkomen uit zinloze dingen, zoals de kledingmaat de bruid draagt.

Dans

Maak een dans routine die losjes is gebaseerd op een populaire muziek video, muziek awards show of film. Omvatten het gehele huwelijksfeest in de dance routines, die veel mensen zullen nodig hebben om nauwkeurig te maken. Omdat poker nachten zijn gebruikelijk man activiteiten in sommige huwelijken, een dans routine losjes gebaseerd op Michael Jackson's "Thriller" music video kan worden "Poker." In plaats van het zingen van 'Thriller, thriller' s nachts, "de performers zal zingen" Poker, poker nacht. " Gebruik sigaren, kaarten en kaarttafels als rekwisieten voor deze skit.

Spelshow

Kies iemand in uw huwelijksfeest om op te treden als gastheer van een spelshow. Kies anderen in de bruiloft partij op te treden als deelnemers. De bruid en de bruidegom zal ook fungeren als deelnemers, hetzij als individuele spelers of teamspelers. Recreëren "De Newlywed Game," de decennia-lange spelshow waar paren moeten vragen elkaars evenaren. Vragen kunnen bevatten "Als uw echtgenoot een beroemdheid man of vrouw, wie zou dat zijn kon trouwen? ' en 'Wat zou je zeggen dat je echtgenoot gezegd is uw meest irritante gewoonte?'

Super Hero

Handelen vanuit een scène waar u en uw echtgenoot voordoen als superhelden, het opslaan van elkaar van situaties die in het huwelijk zou kunnen ontstaan. Koop uw superheld kostuums uit een winkel, of maak ze zelf. Nieuwe bruiden kan vliegen als Superwoman of Wonder Woman aan hun echtgenoten te redden van een rampzalige diner voorbereiding, moeite met de was doen en moeite het huis schoonmaken.

Share This Post