Index / Feesten & mee naartoe / Ideeën voor Vrijwilliger Erkenning partijen

Share This Post

Feesten & mee naartoe

Ideeën voor Vrijwilliger Erkenning partijen

Iedereen houdt ervan om gewaardeerd te worden, en vrijwilligers verdienen een paar extra lofbetuigingen voor de tijd en energie te steken ze in zonder iets terug te verwachten. Vrijwilliger erkenning partijen zijn een uitstekende manier om uw vrijwil

Advertisement

Iedereen houdt ervan om gewaardeerd te worden, en vrijwilligers verdienen een paar extra lofbetuigingen voor de tijd en energie te steken ze in zonder iets terug te verwachten. Vrijwilliger erkenning partijen zijn een uitstekende manier om uw vrijwilligers laten zien hoe belangrijk ze zijn voor het succes van uw programma of organisatie - en er zijn talloze manieren om uw partij net zo bijzonder als je gasten te maken.

Coming up met een speciaal thema voor uw vrijwilliger erkenning partij kan het hele planningsproces veel gemakkelijker te maken, en voegt een beetje glamour en een gevoel van gelegenheid om uw evenement. Enkele ideeën bijzonder geschikt om vrijwilliger erkenning partijen zijn onder meer:

Superstars - Host een rode loper prijsuitreiking voor uw vrijwilligers, vol met paparazzi - pak een paar medewerkers of coördinatoren als helpers - het nemen van foto's en luxe "swag zakken" of gepersonaliseerde trofeeën als cadeau. Versier je tafels met lange tafelkleden en hebben Hollywood-thema centerpieces. Laat vrijwilligers om een ​​30-seconden "dankwoord" hebben wanneer het uitdelen van speciale awards.

Je bent een schat - Toon uw vrijwilligers hoeveel je ze koesteren met dit thema. Gebruik schatkisten als tabel centerpieces vol parels van Mardi Gras, nep of snoep juwelen en gouden munt snoepjes. Hebben een grote schatkist aan de voorzijde om vrijwilliger geschenken te trekken - overwegen cadeaubonnen van de plaatselijke restaurants, beauty salons, auto wast en ga zo maar door.

Het planten van Zaden van Vriendelijkheid - Heeft u een bloem-themed partij te laten zien hoe de zaden van vriendelijkheid uw vrijwilligers hebben gezaaid helpt uw ​​organisatie te bloeien. Versier met veel verse bloemen en af ​​te drukken een speciaal gedicht op bloemzaden papier die later kunnen worden geplant, of geef vrijwilligers pakketten van bloemzaden met een speciale vermelding.

Uw partij hoeft niet per se om een ​​thema te hebben, dat wel. IJs socials en barbecues niet over een thema, maar kan een veel meer persoonlijke aard van de bijeenkomst die u toelaat om meer te mengen met uw vrijwilligers en biedt de gelegenheid om persoonlijk te verbinden met elke vrijwilliger en Druk uw appreciatie te zijn. Games zijn een andere manier om het verbinden van mensen op een vrijwilliger erkenning partij te krijgen en zorgen voor een leuke ervaring dat vrijwilligers zullen herinneren.

Helaas zijn de meeste van de organisaties met veel vrijwilligers zijn degenen met de kleinste budgetten voor partijen vrijwilliger erkenning. Dat betekent niet dat je niet kunt nog steeds een groot feest, maar - je moet gewoon een beetje creatief te krijgen. Zo zou je de meeste kans hebben beter eten voor minder kosten als je moet gewoon een hors d'oeuvres partij of een dessert feest in plaats van een volledige maaltijd - en de resterende geld kan gaan naar mooiere cadeaus voor de vrijwilligers. Ook zullen veel feestzalen en hotel conferentiezalen een groot deel van de versieringen die u nodig heeft als onderdeel van uw huur of voor een minimale huurprijs te bieden - contact op met hen voor het kopen van een decoraties.

Daarnaast overwegen vragen om donaties van lokale bedrijven. Als ze begrijpen dat u het hosten van een vrijwilliger erkenning partij, vele bloemisten of kwekerijen, traiteurs, bakkers en muzikanten zijn blij om gratis producten of diensten aan te bieden om te helpen - zorg ervoor dat een mooi bedankbriefje card te sturen, en misschien onder andere een foto uit de partij.

Share This Post