Index / Huis / Ideeën voor Scherpen Around volwassen bomen

Share This Post

Huis

Ideeën voor Scherpen Around volwassen bomen

Het plaatsen van rand rond volwassen bomen verschilt van hetzelfde te doen voor een jonge boom, of voorafgaand aan het planten. Met een volwassen boom, zult u ongetwijfeld tegenkomen gedeeltelijk begraven boomwortels, en de zorg moeten worden genomen

AdvertisementHet plaatsen van rand rond volwassen bomen verschilt van hetzelfde te doen voor een jonge boom, of voorafgaand aan het planten. Met een volwassen boom, zult u ongetwijfeld tegenkomen gedeeltelijk begraven boomwortels, en de zorg moeten worden genomen niet te verstoren of te beschadigen hen. Met een beetje vindingrijkheid, en sommige zorgvuldige plaatsing, kunt u randen toevoegen aan uw volgroeide boom en de uitstraling van uw landschap te verbeteren.

Field Stone

Field steen is een groot veelzijdig materiaal voor gebruik in de huis tuin en erf. Field steen is in feite stenen die hun natuurlijke randen te behouden, en worden gebruikt als rand voor huiseigenaren die willen een natuurlijke uitstraling om hun tuin te brengen. Plaats veld stenen in een ring rond uw boom, het beveiligen met staken en kunststof betonmolen grenzen, waarin plastic tracks die op elk huis verbetering winkel kunnen worden gekocht zijn. U kunt de plastic rand materiaal in een ring rond uw boom te leggen voorafgaand aan het plaatsen van de stenen.

landscaping Timbers

Landscaping hout effectief zijn voor bomen met grote blootgesteld wortels. Deze stukken hout lijken bielzen, en zijn meestal druk behandeld om te voorkomen dat rotten. Ze plat op twee zijden, en kan dus worden gestapeld bovenop de andere een rand of tuin rand vormen. Omring uw boom met landschapsarchitectuur dakconstructie elkaar genageld aan een groot plein te vormen. Boor de gaten volledig door het hout en de hamer spoorlijn spikes door het bos om ze vast te zetten aan de grond, voorzichtig om te voorkomen dat het raken van wortels.

Muur van de steen

Veel soorten stenen muur zijn commercieel verkrijgbaar. Dit zijn betonblokken met decoratieve randen en vlakke zijden waardoor ze worden gestapeld en aan elkaar gemetselde. Een voet of twee van de muur stenen vormen een ring rond uw boom is een manier om te voorkomen dat het graven in de grond en de potentieel schadelijke wortels. Het gebied kan dan weer worden gevuld met teelaarde of mulch, en planten en bloemen toegevoegd.

Soft Grenzen met teelaarde tassen

Een zachtere blik aan de rand rondom base uw volgroeide boom, plaats zakken teelaarde behouden in de zak, rond de basis van de boom. Maak kleine gaatjes in de zakken in- planten van sierplanten zoals begonia's en goudsbloemen, en het gehele gebied mulch of denneschors nuggets totdat de zakken niet meer toegankelijk. De planten groeien in de bodem zakken en zal niet beschadigen of boomwortels. Jaarlijks vervang eenvoudig de bodem zakken en het gebied herstellen in mulch een zachtere rand behouden om de voet van de boom.

Share This Post