Index / Feesten & mee naartoe / Ideeën voor Pub Eten Menus

Share This Post

Feesten & mee naartoe

Ideeën voor Pub Eten Menus

Pub voedsel wordt gegeten in een bar, met een hand, terwijl een drankje in de andere. Het is niet mooi, maar het is lekker. De trend is om pub voedsel eenvoudig te houden, maar niet run-of-the-mill, de paletten van de reguliere folk en foodies gelijk

Advertisement

Pub voedsel wordt gegeten in een bar, met een hand, terwijl een drankje in de andere. Het is niet mooi, maar het is lekker. De trend is om pub voedsel eenvoudig te houden, maar niet run-of-the-mill, de paletten van de reguliere folk en foodies gelijk te behagen.

Burgers zijn de klassieke Amerikaanse gerechten. Je kan zeker het bezit van een biertje in de ene hand, terwijl het eten van uw hamburger met de andere. Er zijn zo veel manieren om een ​​hamburger te lossen, en elke pub kan zijn hamburger aanpassen om het een specialiteit van het huis te maken. Galway Hooker Pub in de buurt van Charlotte, NC voegt kaas, bacon en een gebakken ei naar haar huis hamburger. In New York Pony Bar, waar alle bieren zijn $ 5, menu-items omvatten gebraden kip en geroosterde "beest" (rundvlees) broodjes.

Kippenvleugels zijn de typische bar eten. Veel bars bieden kippenvleugels in een verscheidenheid van smaken, met behulp van geheime recepten. Buffalo, New York's Anchor Bar is het bewaken van de beroemde recept voor kip vleugel saus voor meer dan 40 jaar.

Bekend om zijn populaire happy hour, McCormick & Schmick's in Washington, DC serveert garnalen scampi, crab cakes en calamares op hun happy hour. Truluck's in Austin dient ceviche als onderdeel van hun cocktail hour menu. Oesters op de halve schelp zijn ook populaire bar eten. Alleen serveren zeevruchten als je het dagelijks vers kan krijgen.

Tex-Mex food combineert Mexicaanse en Amerikaanse smaken. Tacos, fajitas, taquitos en nacho's zijn voorbeelden van Tex-Mex gerechten. Taquitos zijn een ideale hapjes met een Corona of margarita te hebben. Atlanta's Charlie G's biedt nachos met ofwel BBQ kip, gehakt of zwarte bonen te dekken een plaat van tortilla's, kaas, groene uien, jalapenos, sla en tomaten. J. Gilligan's Bar and Grill in Arlington, Texas heeft een Ierse draai aan haar nacho's met aardappelen, paprika, kaas en uien.

Pubs maken deel uit van de Britse cultuur, en er zijn voedingsmiddelen die traditioneel voor de Britse pubs. Stateside, kunnen we zien versies van taart en vis shepherd's en chips. Shepherd's pie bestaat uit gemalen rundvlees, erwten en wortelen, aardappelpuree en cheddar kaas. Fish and chips is een bord van gebakken vis en - in tegenstelling tot de naam - frietjes. The George and Dragon Pub in Seattle, WA frietjes vis in een ondergedompelde.

Share This Post