Index / Wensen en Feesten / Ideeën voor Office Holiday Gift Exchange

Share This Post

Wensen en Feesten

Ideeën voor Office Holiday Gift Exchange

Er zijn tal van vakantie cadeau uitwisseling games die geschikt zijn voor het spelen op kantoor zijn. Van een geheime Santa spel een witte olifant swap, kantoorgift swaps bieden een mogelijkheid voor medewerkers om cadeautjes uit te wisselen, vaak op

Advertisement

Er zijn tal van vakantie cadeau uitwisseling games die geschikt zijn voor het spelen op kantoor zijn. Van een geheime Santa spel een witte olifant swap, kantoorgift swaps bieden een mogelijkheid voor medewerkers om cadeautjes uit te wisselen, vaak op een beperkt budget. Een kantoor vakantie cadeau uitwisseling kunnen medewerkers de vreugde van het geven terwijl het samenbrengen van iedereen voor een aantal seizoenen cheer vieren.

Geheime Kerstman is een traditioneel kantoor gift swap spel met vele variaties. Om te spelen, eerst nodigen iedereen in het bureau om deel te nemen. Benadruk dat deelname is niet verplicht, maar het is leuker als iedereen speelt. Zodra u de lijst van deelnemers, schrijf elke naam op een stukje papier en zet het glijdt in een kom waaruit elke speler een naam zal trekken. De persoon moet dan kiezen voor een cadeau voor de persoon wiens naam werd getrokken. Stel een strikt bestedingslimiet, meestal tussen de $ 5 en $ 20. Zijn alle giftgevers identificeren zich aan het einde, nadat de gaven zijn allemaal gegeven.

Witte olifant geschenk uitwisselingen leunen in de richting dwaas, vereisen weinig of geen geld en kan op twee manieren gespeeld worden. Een benadering betrekt alle deelnemers brengen een geschenk van huis, meestal iets wat ze niet willen. Voor de andere, iedereen brengt een grappige propgift, meestal ter waarde van $ 5 of $ 10. Op de dag van de gift swap, het verzamelen van alle verpakt presenteert op een centrale plaats. Teken nummers spelen orde te beslissen. De eerste speler krijgt op te halen en uitpakken van de geschenk van haar keuze. De tweede speler heeft de optie om de eerste gift stelen, of een tweede te openen. Dit gaat door totdat iedereen een gift naar huis te nemen.

Vraag medewerkers om een ​​klein ingepakt cadeau ter waarde van $ 5 of minder te brengen. Maak een lijst van vakantie thema trivia vragen en antwoorden. Seat iedereen rond een vergadertafel en leg de cadeautjes in het midden. Wijs iemand om te gaan door de lijst met het stellen van de trivia vragen. De eerste persoon die haar hand te verhogen en de juiste denk dat het antwoord krijgt om een ​​cadeautje te halen. Nadat iemand een geschenk neemt, is ze uit het spel. Het spel gaat door totdat iedereen iets te pakken heeft. Vraag de deelnemers om hun gaven uitpakken pas na de wedstrijd is gespeeld.

Gebruik uw vakantie cadeau-uitwisseling als een kans krijgen om je collega's beter te leren kennen. Een collega trivia quiz kun je cadeautjes wisselen, terwijl het breken van het ijs. Vraag iedereen om een ​​verpakt heden met een bepaalde prijslimiet alle gaven in het midden van een kamer te brengen en te stapelen. Alle spelers schrijven dan interessante persoonlijke feiten op stukjes papier, die worden verzameld en geplaatst in een mand. Na een aangewezen persoon trekt een slip en leest het feit, de eerste persoon die de medewerker correct te identificeren kiest een cadeau. Het spel gaat door totdat alle slips zijn geïdentificeerd en alle presenteert zijn geclaimd.

Share This Post