Index / Gezondheid / Ideeën voor Low Carb Snacks

Share This Post

Gezondheid

Ideeën voor Low Carb Snacks

Een veel voorkomende vraag onder de low-carb-dieet liefhebbers is 'wat moet ik eten voor snacks "? Omdat snacks als chips, snoep, ijs en koekjes zijn alle off-limits on low-carb dieet, is het gemakkelijk om jezelf afvragen wat te eten tussen de maalt

Advertisement

Een veel voorkomende vraag onder de low-carb-dieet liefhebbers is 'wat moet ik eten voor snacks "? Omdat snacks als chips, snoep, ijs en koekjes zijn alle off-limits on low-carb dieet, is het gemakkelijk om jezelf afvragen wat te eten tussen de maaltijden. Het hebben van een goede selectie van low-carb snacks bij de hand kunt houden u van het geven van in verzoeking, en kan uw low-carb levensstijl nog aangenamer te maken.

snack Ideeën

Kaas is een van de meest voorkomende low-carb snacks. Dieters wenden zich vaak tot kaas sticks of blokjes omdat ze snel en handig. Kaas kan ook worden gebruikt om te verlangen naar de knapperige textuur van chips te onderdrukken. Plaats gewoon kaasblokjes of kleine stapels van geraspte kaas op een magnetron-safe bord en kook tot de kaas smelt en wordt knapperig. Probeer het verspreiden van roomkaas op plakjes deli vlees en rollen omhoog in pinwheels. Sommige low-carb plannen ook toestaan ​​om kwark of ricotta hebben.

Groenten lijkt misschien saai, aangezien ze meestal een deel van uw maaltijden, maar er zijn verschillende manieren om groenten te maken interessante snacks. Probeer het maken van een dip van roomkaas en uw favoriete kruiden of specerijen en dompelen een verscheidenheid van rauwe groenten erin. Gebruik slablaadjes om snel en eenvoudig wraps gevuld met kip, tonijn of eiersalade te maken. Stengels bleekselderij zijn een groot voertuig voor low-carb dips of suikervrije pindakaas. Groenten zijn ook grote "geheim" aanvullingen op carb shakes en smoothies laag-. Wanneer gemengd in, je nauwelijks smaak hen, maar krijgt alle voedingsstoffen. Gourmet-food liefhebbers kunnen genieten van een tomaat en verse mozzarella salade.

Probeer eiwit- of op basis van vlees snacks, zoals hardgekookte of deviled eieren, suiker-free beef jerky of krokant gebakken tofu. U kunt een ander type mock chips te maken door de magnetron pepperoni plakjes tot ze krokant. Noten en zaden zijn ook zeer eiwitrijk snacks, maar moet worden gegeten met mate en zijn niet toegestaan ​​in alle fasen van een aantal low-carb dieet. Probeer zonnebloempitten, pompoenpitten of amandelen.

Tot slot, gemaksproducten voor low-carb diëten zijn gemakkelijker te vinden dan ooit tevoren. Bij de aanschaf van gemaksproducten, moet u de etiketten te lezen en te voorkomen dat grote hoeveelheden suikervervangers en suiker alcoholen, die gewichtsverlies bij sommige mensen kraam. Gemak voedingsmiddelen bevatten suikervrije gelatine, low-carb snackbars, low-carb cookies en low-carb ijs behandelt. Sommige mensen vinden ze kunnen deze voedingsmiddelen zo nu en dan te eten, terwijl anderen vinden ze kunnen ze niet eten helemaal.

Share This Post