Index / Ambachten / Ideeën voor het maken van vogelverschrikkers

Share This Post

Ambachten

Ideeën voor het maken van vogelverschrikkers

De verschijning van vogelverschrikkers in voortuinen, winkelpuien en stadsparken bodes in het najaar van elk jaar. De iconische vorm diende oorspronkelijk om akkers tegen ongewenste dieren in het wild te beschermen, maar nu het vertegenwoordigt een j

AdvertisementDe verschijning van vogelverschrikkers in voortuinen, winkelpuien en stadsparken bodes in het najaar van elk jaar. De iconische vorm diende oorspronkelijk om akkers tegen ongewenste dieren in het wild te beschermen, maar nu het vertegenwoordigt een jaarlijkse periode van feest en viering. Samen met pompoenen, balen hooi, winter squash en vers geplukte maïskolven, vogelverschrikkers belichamen de essentie van de herfst. Crafting uw eigen gepersonaliseerde vogelverschrikker voor decoratie of functie is een waardevol project dat vereist slechts een beetje creativiteit en tijd.

Semi-Homemade Scarecrow

Koop een reeds gemaakte vogelverschrikker op een aantal van thuis goederen winkels in de late zomer of vroege herfst. Gebruik kleding die u al hebt thuis of naai je eigen shirt, overalls en handschoenen om een ​​persoonlijk tintje toe te voegen aan uw vogelverschrikker. Je zou het haar te verfraaien met een winkel koopt pruik en zelfs een paar van de echte laarzen hem een ​​echt solide basis te geven.

Closetrol Miniature Scarecrow

Gebruik een oude wc-papier rollen om een ​​miniatuur vogelverschrikker ambacht, suggereert DLTK's Knutselen website. Print het sjabloon, de kleur van de items, knip ze uit en plak ze op uw rol. Dit is een eenvoudige, goedkope project met kinderen tijdens de val.

Zelfgemaakte grote Scarecrow

Kids 'Turn Central heeft een ander idee voor het maken van een full-size vogelverschrikker. Eerst, neem een ​​pompoen of gevuld kussensloop en carve of tekenen, respectievelijk, een gezicht op. Dit zal dienen als het hoofd van uw vogelverschrikker. Maak vervolgens haar van garen. Voor het lichaam, het verzamelen van een shirt, bij voorkeur plaid, een paar oude overalls, laarzen en werkhandschoenen en spullen elk met hooi of krant. Stro ook werken. Stuff een stok omhoog in ofwel uw pompoen of kussensloop hoofd en dan vul de onderste helft van de stick naar beneden in je lichaam. Bind je handschoenen aan de uiteinden van het shirt armen met touw en doe hetzelfde voor de laarzen en de algehele benen. Zodra je klaar bent, gewoon leun je nieuwe vogelverschrikker tegen een boom of stel hem in een stoel in de voortuin.

Paint Stick Vogelverschrikker

Gebruik een oude verf roer stok als basis voor een vogelverschrikker, AllFreeCrafts.com suggereert. Verf de top 5 inches van uw verf stok met een kleurtje acrylverf. Dit zal dienen als het gezicht van uw vogelverschrikker. Snijd vervolgens een overhemd, een hoed en broek van vilt, denim of een andere stof. Wees creatief en bloemen, decoratieve stof stroken of andere versieringen toe te voegen aan uw kleding. Warme lijm alle items om de verf stick. Voeg mos, stro of hooi steken uit het shirt armen en benen om je look compleet.

Share This Post