Index / Persoonlijke financiën / Ideeën voor het maken van geld op de Leeftijd van 15

Share This Post

Persoonlijke financiën

Ideeën voor het maken van geld op de Leeftijd van 15

Tieners worden geconfronteerd met een moeilijke uitdaging op de leeftijd van 15: ze oud genoeg zijn om een ​​breed scala aan producten en diensten wenst, maar niet oud genoeg om te werken voor de meeste werkgevers. Coming up met een lijst van ideeën

AdvertisementTieners worden geconfronteerd met een moeilijke uitdaging op de leeftijd van 15: ze oud genoeg zijn om een ​​breed scala aan producten en diensten wenst, maar niet oud genoeg om te werken voor de meeste werkgevers. Coming up met een lijst van ideeën voor het maken van geld op de leeftijd van 15 kan helpen tieners om een ​​solide arbeidsethos te ontwikkelen, te cultiveren interne drive om te slagen en krijgen de vroege ondernemende ervaring, terwijl het verminderen van hun afhankelijkheid van het inkomen van de ouders.

Studiebegeleiding

Tieners die academisch excelleren zou kunnen overwegen het aanbieden van begeleiding diensten aan andere studenten, of jonger of ouder. Focus op je sterkste onderwerpen, en scholen in uw omgeving die u beschikbaar voor betaalde tutoring diensten zijn in kennis. Overweeg het plaatsen van advertenties in de gratis online directories en op de gemeenschap bulletin boards aan het woord over uw diensten. Studiebegeleiding kan helpen om een ​​werk en school conflicten te vermijden, want het combineert beide werelden.

Kinderopvang

Kinderopvang is een andere veel voorkomende cash verdienen kansen voor kinderen en jongeren. Terwijl de babysit banen worden begunstigd door tienermeisjes, kunnen verantwoordelijk zijn jongens geld verdienen babysitten ook. Begin met volwassen vrienden van de familie bij het verspreiden van het woord over uw kinderopvang diensten, en proberen om een ​​lijst van terugkerende klanten vast te stellen voor een stabiel inkomen.

landscaping

Plattelandsgebieden en voorstedelijke gebieden bieden altijd volop mogelijkheden voor jongeren om te werken in de tuin te doen, zoals het maaien van gras, het snoeien van heggen, het schoonmaken van zwembaden en schilderen. Een tiener kan zijn eigen hoveniersbedrijf beginnen met zo weinig als een grasmaaier en een liter brandstof. Deur-tot-deur verkoop en reclame kan een effectieve manier om drum up business voor uw landscaping activiteiten. nauw kijken naar gazons in uw gemeenschap kan je vertellen wie regelmatig op hun eigen werken in de tuin en die misschien bereid zijn om iemand anders om het werk te doen betalen.

Pet Care

Huisdier zorg zijn in hoge vraag onder dezelfde mensen die kinderopvang --- mensen die het grootste deel van hun tijd op het werk of op andere wijze weg van huis. Tieners kunnen bieden hond wandelen diensten, huisdieren zitting diensten voor vakantiegangers, huisdier het verzorgen diensten of enig andere diensten huisdier verwante die zich richten op het welzijn van huisdieren 'en het oplossen van problemen voor de eigenaren van gezelschapsdieren.

werk

Een klein aantal legitieme bedrijven zullen huren tieners op de leeftijd van 15, hoewel werkgevers leeftijd eisen kunnen stellen op 16, 18 of 21, afhankelijk van de staat de wet. Fast food franchises en andere minimum banen lonen zijn het meest waarschijnlijk om te overwegen het inhuren van een veelbelovende 15-jaar-oude, hoewel de wet het soort werk dat je kunt doen zal beperken, evenals het aantal uren per dag en per week zul je mogen werken.

Share This Post