Index / Hobby's, Games & Toys / Ideeën voor het maken van een Boot project dat kan zweven

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Ideeën voor het maken van een Boot project dat kan zweven

Het is niet erg moeilijk om een ​​boot die kan zweven te maken. Voor een snelle, eenvoudige boot project, zijn er tal van alledaagse voorwerpen die kunnen worden vervangen voor onderdelen van een boot: de enige beperking is je eigen fantasie. Voor me

AdvertisementHet is niet erg moeilijk om een ​​boot die kan zweven te maken. Voor een snelle, eenvoudige boot project, zijn er tal van alledaagse voorwerpen die kunnen worden vervangen voor onderdelen van een boot: de enige beperking is je eigen fantasie. Voor meer betrokken, meer projecten, kunt u boot kits, die alle benodigdheden voor het maken van een fijn gedetailleerd drijvende boot bieden overwegen.

folie Boat

Een eenvoudige, goedkope en snelle manier om een ​​kleine boot die drijft maken vereist een kleine folie broodvorm, zachte klei, een schaar, een houten of bamboe kebab spies en een flexibele vinyl of plastic rapport te dekken. De folie pan moet worden geknepen aan de boeg van de boot vorm te geven, en het verslag afdekking moet in een driehoeksvorm worden gesneden. Na het vouwen de driehoek in de helft, met de punt van de bovenkant tegen de vlakke bodem, steken een gat ongeveer een inch uit boven en onder. De spies moet door beide gaten worden gemaakt en de onderkant van de spies aan de onderkant van de pan met de klei.

origami Boat

Er zijn verschillende patronen voor het vouwen van een origamiboot - in veel gevallen, met het passende materiaal of een eenvoudige behandeling na het vouwen, wordt een document boot inderdaad drijven. Hoewel het mogelijk is om een ​​origami boot te maken van standaard papier dat zal drijven, het probleem is dat het niet zal drijven voor lang. In plaats daarvan, probeer dan het maken van een origami boot uit foil-- zorg dat u de hull-- niet scheurt of u kunt een zachte waterdicht nevel van toepassing op een origami boot gemaakt met papier.

Juice Box Boot

Een gebruikte 1/2 gallon sinaasappelsap veld kan met zwevend roeiboot maken met slechts enkele wijzigingen. Werken in de lengte, snijd het sap doos in de helft, het snijden van de top van de ene helft en schuiven een deel in het andere om een ​​doos te vormen. Tape stokjes aan elke kant, zodat zij zich uitstrekken 3 inch buiten de achterkant van de boot en het gehele boot tape. Voor peddels, twee rechthoeken van kunststof van een lege schaal of wasmiddel flessen en snijd een knipsel halverwege de zijkanten van elk stuk. Schuif de rechthoeken samen om een ​​X-vorm te maken. Strek een rubberen band tussen de eetstokjes en centreren de peddel tussen de lijnen, taping de rubberen band in de juiste positie.

Model Boot Project

Zeilen kleine modelboten is een hobby genoten door vele liefhebbers, en diverse retail ambachtelijke en hobby winkels verkopen benodigdheden en kits voor het maken van zeewaardige model schepen. Rompen kunnen gekocht worden gemaakt van hout of glasvezel, en kan zo groot en sierlijke als de bouwer verlangens. Deze vaartuigen kunnen worden uitgerust met radiografische motoren en andere mechanische onderdelen.

Share This Post