Index / Ambachten / Ideeën voor een Guy's Hippie Kostuum

Share This Post

Ambachten

Ideeën voor een Guy's Hippie Kostuum

Wil je kleden als een hippie? Far out, man! Veel kostuum kits zijn online en die tegen een kostuum winkels als je een snelle en eenvoudige oplossing voor uw kostuum probleem wilt, maar vergeet niet dat misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw

AdvertisementWil je kleden als een hippie? Far out, man! Veel kostuum kits zijn online en die tegen een kostuum winkels als je een snelle en eenvoudige oplossing voor uw kostuum probleem wilt, maar vergeet niet dat misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw hippie kostuum is hoe je het aanpassen aan uzelf, uw kijk op de wereld en je eigen speciale merk van vrede en liefde. Kostuum stukken zijn gemakkelijk te verwerven en nog gemakkelijker te monteren.

Kleding

Tie-dye, bell bottoms, hennep sieraden, vredes tekens ... het zijn allemaal traditionele onderdelen van elke groovy en authentieke hippie kostuum. U kunt elke ruimvallend T-shirt te krijgen en bind kleurstof het of teken een vredessymbool op het. Een overhemd stijl genoemd dashiki was erg populair in de jaren 1960. Een dashiki is een grote, loszittende, West-Afrikaanse stijl mannen shirt. Kledingstukken als dit kan gemakkelijk worden gevonden bij een plaatselijke kringloopwinkel.

Bell-bottom jeans waren de traditionele hippie stijl voor zowel mannen als vrouwen. Als u niet klokbodems kunt vinden in uw maat, probeer het snijden van een 6- tot 8-inch spleet van de onderkant van je jeans en naai in een aantal kleurrijke stof naar de bodem van de jeans te verbreden. Vesten waren zeer populair onder mannelijke hippies. Vergeet niet om uw vest eenvoudig te houden, dat wel. Je zou zelfs een effen overhemd en snijd de mouwen van het weg te gebruiken als je vest.

Hair en Face

Doe niets om je haar als je wilt om een ​​hippie te zijn. Blijf au natuurlijk. Natuurlijk, als je nog steeds niet dat je haar de juiste te geven als een vent hippie, kun je een paar dingen te doen. Zorg ervoor dat je "finger comb," in plaats van daadwerkelijk je haar kammen. Dit geeft je haar een meer natuurlijke en vrij vliegende look. Als je haar te kort voor deze vingers gekamd natuurlijke look, gewoon met rust laten. Probeer niet om de stijl, want een echte vent hippie niet zou doen.

Sjaals, gedragen als hoofdbanden, waren een populaire aanvulling op de hippie kapsel. Je zou zelfs kunnen denken aan het zetten van een bloem of twee in je haar. Vrede! Veel man hippies in de jaren '60 droeg goatees, volle baarden, snorren, lange bakkebaarden - gezichtshaar was de regel.

Schoenen

Hippie schoenen kunnen naar beneden worden teruggebracht tot drie hoofdcategorieën: sandalen, klompen of geen. Boven alles, houd uw keuze eenvoudig. Zolang beide of deze opties krijgt u waar u moet gaan, of zou volstaan ​​voor staan ​​in de modder bij Woodstock urenlang, zal uw keuze geschikt te passeren als een hippie te zijn. Eenvoudig, of afwezig is, schoenen zorgen voor de vrijheid van een hippie zoekt en zal u voorzien van de perfecte kostuum.Accessoires

Niet mogelijk te vergeten het belangrijkste deel van uw hippie kostuum: de accessoires. Zonnebril waren altijd al een populaire aanvulling op de hippie kledingkast. Sieraden en kralen, maar niet bling, kan worden gebruikt om accenten te maken om uw kostuum. Hippies droeg vaak bloemen om vrede te symboliseren, ofwel in hun haar of op hun sieraden. Als je er een kan vinden een breedgerande vilten hoed zal toevoegen aan het Boheemse aard van uw hippie look.

Share This Post