Index / Bruiloften / Ideeën voor een echtgenoot Trouwring Gravure

Share This Post

Bruiloften

Ideeën voor een echtgenoot Trouwring Gravure

Graveren uw trouwringen voegt zowel sentimentele waarde en een persoonlijke touch. Terwijl sommige koppels hebben hun ringen gegraveerd met dezelfde bijbelse verzen of een speciale datum, anderen kiezen voor een persoonlijke boodschap voor elkaar te

AdvertisementGraveren uw trouwringen voegt zowel sentimentele waarde en een persoonlijke touch. Terwijl sommige koppels hebben hun ringen gegraveerd met dezelfde bijbelse verzen of een speciale datum, anderen kiezen voor een persoonlijke boodschap voor elkaar te passen. Als u zich afvraagt ​​wat te etsen op de ring van je man, de mogelijkheden zijn genoeg, variërend van de romantische en vet naar de humoristische en religieus.

Sentimenteel

Als u op zoek bent naar een gravure die sentimentele betekenis vasthoudt aan uw man, kies een datum die een speciale betekenis heeft voor je relatie. Enkele ideeën te overwegen zijn de dag dat je ontmoet, uw verjaardag of uw huwelijksdatum. U kunt ervoor kiezen om woorden op te nemen naast de datum ook. Zo is het misschien te lezen, "Twee harten worden één 2014/01/31" of "U hebt mijn hart 2014/01/31." U kunt ook uw namen te combineren als een sentimentele gebaar, bijvoorbeeld "Jane en John Smith 2014/01/31."

Romantisch

Een romantisch graveren is meestal een eenvoudige liefde citaat dat de manier waarop je je voelt over je man beschrijft. Een paar ideeën te overwegen zijn "Vandaag, morgen, voor eeuwig en altijd ',' Liefde is vriendschap in brand gestoken", "Eeuwig jou" en "Mijn liefde, mijn leven, mijn vriend." Andere voorbeelden zijn "Tot mijn grote liefde", "liefde verdraagt ​​alle dingen" en "cross mijn hart."

religieus

Als je een religieus paar bent, kunt u overwegen het graveren van een bijbels vers dat een speciale betekenis heeft voor hem. Sommige geschikte verzen include "Hetgeen dan God samengevoegd heeft, scheide de mens niet - Mattheüs 19: 6," "... En zij zullen tot één vlees zijn - Genesis 2:24" of "liefde is geduldig, is de liefde kind - 1 Korintiërs 13. " Omdat veel bijbelse en Schrift citaten neiging lang te zijn, kunt u een bredere ring band nodig hebt om alle woorden te passen.

Humoristisch

Zet een glimlach op het gezicht van je man elke keer als hij kijkt naar zijn ring. Humoristische gravures zijn over het algemeen niet over de liefde. Enkele voorbeelden zijn "Zet hem weer aan, '' Je bent van mij sukkel!" "Heb je het nog niet verloren?" en "Niet voor belening."

Eenvoudig

Houd het simpel en kies er een woord dat je het gevoel het beste bij uw echtgenoot of hoe je je voelt over hem. Enkele ideeën voor een eenvoudige ring graveren zou "Soul mate", "Honey", "Forever" "Always" en "Sweetie zijn." Andere voorbeelden kunnen zijn 'Mine', 'Yours' en 'Eternity'.

Share This Post