Index / Huis / Ideeën voor Cathedral Ceiling Lighting

Share This Post

Huis

Ideeën voor Cathedral Ceiling Lighting

Kathedraal plafonds bieden een hoge, grote open ruimte voor het plafond van een kamer, meestal een woonkamer of slaapkamer. De plafonds geven een kamer een spectaculair uiterlijk, maar je zou kunnen vinden dat ze uitdagend om te beheren op het gebied

AdvertisementKathedraal plafonds bieden een hoge, grote open ruimte voor het plafond van een kamer, meestal een woonkamer of slaapkamer. De plafonds geven een kamer een spectaculair uiterlijk, maar je zou kunnen vinden dat ze uitdagend om te beheren op het gebied van verlichting. Hoge plafonds maken het moeilijk om gloeilampen te veranderen en naar de kamer goed te verlichten.

Track Lighting

Track verlichting is een optie die u kunt gebruiken voor uw kathedraal plafonds om het licht te positioneren in een deel van de ruimte waar je maar wilt. Een track verlichting armatuur bevat meerdere sockets voor lampen die je kunt direct in verschillende gebieden van de kamer. U kunt het licht richten op een bepaald deel van de kamer of een object in de ruimte om een ​​decoratieve aspect te verlichten of te licht voor een heel gebied van de kamer.

dakramen

De meeste kathedraal plafonds gebruiken bovenlichten natuurlijk licht binnen te laten in de kamer. Tijdens de uren met daglicht, het licht in de ruimte gebracht is voldoende, maar de nachtelijke uren en bewolkte dagen niet voorzien in voldoende verlichting voor de meeste taken in de kamer. Ontlucht dakramen verbeteren ook de luchtcirculatie in de kamer.

Inbouw Verlichting

Ingebouwde verlichting geïnstalleerd in het plafond en zorgt voor omgevingslicht voor een kamer met een kathedraal plafond. Dit type verlichting kan speciale installatie voor gebruik op een kathedraal plafond nodig, maar u kunt toevoegen aan de laag van verlichting gebruikt in een grote kamer met hoge plafonds.

spotlights

Woningen met een moderne inrichting kan schijnwerpers op de kathedraal plafond kiezen om een ​​deel van de ruimte te verlichten. De spots zijn meestal geplaatst met het licht naar boven in de richting van het plafond.

tafellampen

Voor taken zoals lezen, tafellampen goed werken in een ruimte met hoge plafonds. Tafellampen bieden u gericht licht voor een betere verlichting van de taak die u uitvoert.

gelaagde Lighting

In een kamer met kathedraal plafonds, is het het beste om meerdere lichtbronnen bevatten. Een gelaagde aanpak van verlichting van de ruimte kunt u de gebieden die worden verlicht en de hoeveelheid licht in de ruimte staat op elk moment.

Share This Post