Index / Huis / Ideeën voor balken aan het plafond

Share This Post

Huis

Ideeën voor balken aan het plafond

Balken aan het plafond zijn een veel voorkomende aanvulling op plafonds. Balken worden toegevoegd aan gewelfde plafonds om het uiterlijk van steun in het kader van de vlakke afwerking van de gipsplaten te creëren. Balken worden ook toegevoegd aan pla

AdvertisementBalken aan het plafond zijn een veel voorkomende aanvulling op plafonds. Balken worden toegevoegd aan gewelfde plafonds om het uiterlijk van steun in het kader van de vlakke afwerking van de gipsplaten te creëren. Balken worden ook toegevoegd aan platte daken het ontwerp van de kamer te vergroten. Vaak is de installatie en het uiterlijk van elk type bundel behandeld op een andere manier, gebaseerd op de architectuur van het huis en het gewenste resultaat door de huiseigenaar.

rustic Beams

Rustieke balken zijn geïnstalleerd wanneer een huiseigenaar probeert een zichtbare balken look te creëren. Balken worden gebouwd over gewelfde ruimtes om te repliceren post-en-beam constructie. Typisch, deze balken zijn niet functioneel en het werkelijke bundel kan worden gemaakt van piepschuim, dat is gevormd om te kijken als een zware, oude balk. Rustieke balken zijn meestal geschilderd of gebeitst om te kijken als oud hout. Metalen beugels en moeren worden soms gebruikt in de gewrichten in stralen om de illusie te verhogen.

boxed Balken

De meest voorkomende vorm van de balk gebruikt op 8-voet plat plafonds is een faux boxed bundel. In dit geval, een 2-by-4 wordt genageld aan het plafond, en trim hout wordt genageld over de 2-by-4 tot en met het uiterlijk van een boxed bundel te creëren. Deze balken zijn gelijkmatig verdeeld over de lengte van de kamer. Deze behandeling wordt vaak gedaan in familiekamers voor detail toe te voegen en te helpen de kamer voelt zich meer ontspannen en comfortabel.

cassetteplafonds

Een verzonken plafond is een plafond met een raster van doorkruist balken. Deze balken zijn zorgvuldig aangebracht dat de afstand in evenwicht in de breedte of lengte. Vaak het raster een aantal vierkantjes. Deze balken zijn net als de boxed balken geïnstalleerd, behalve dat na de eerste boksen is geïnstalleerd, een afwerking timmerman zal dan installeert sierlijsten en extra afwerking. Dit type plafond is het gebruikelijk om chique eetzalen en de balken en bekleding zijn meestal schilderde een helder wit. Dit maximum is geïnstalleerd om het oog van de kijker naar boven te brengen, gewoonlijk zowel het plafond en een lamp uit te laten zien.

Vigas, structurele balken, Painted Behandelingen

Vigas zijn logs met de bast verwijderd die worden gebruikt in adobe-stijl woningen om te helpen dragen het gewicht belasting van het dak. Deze, samen met andere structurele balken worden vaak blootgesteld in de moderne bouw de natuurlijke aantrekkelijke kenmerken van het hout en de bouw in het huis als architecturale elementen brengen. Sommige structurele balken hebben een lange geschiedenis van het zijn decoratief stenciled te kleden de verschijning van de balken; anderen zijn gekleurd en afgewerkt om het hout van bugs en rot te beschermen.

Share This Post