Index / computers / Ideeën om de zon blok van een Skylight

Share This Post

computers

Ideeën om de zon blok van een Skylight

Als u geïnteresseerd bent in het toevoegen van zowel licht als de illusie van ruimte om uw keuken of badkamer bent, kan een dakraam één van uw opties. Hoewel dakramen bieden zowel de functie en stijl aan uw kamer, kan het af en toe behoefte aan minde

AdvertisementAls u geïnteresseerd bent in het toevoegen van zowel licht als de illusie van ruimte om uw keuken of badkamer bent, kan een dakraam één van uw opties. Hoewel dakramen bieden zowel de functie en stijl aan uw kamer, kan het af en toe behoefte aan minder licht en warmte penetratie frustratie veroorzaken. Of u nu op zoek bent naar een dakraam te installeren of in de hoop om een ​​bestaand dakraam, opties voor het blokkeren van zonlicht aanbod van oplossingen voor uiteenlopende stijlen en budgetten te behandelen.

Getint glas

Het installeren van getint glas in uw dakraam is een permanente oplossing die u beperkte lichtinval geeft. Brons- of grijs-getinte ruiten reduceren de hoeveelheid licht die anders helder glas zou binnendringen. Getint glas is een van de favoriete opties voor dakramen in de keuken geïnstalleerd waar de blootstelling aan zonlicht natuurlijke houten kasten, vloeren of werkbladen na verloop van tijd kunnen beschadigen. Voor een meer dramatische look, kleur-getint glas in juweel tonen, zoals blauw of groen is ook een optie. Het beste is om de getint glas kiezen voordat u installeert uw zonlicht vervanging van de ruit in een bestaand venster is een van de duurdere opties voor huiseigenaren die al dakramen hebben.

Skylight Covers

Skylight covers zijn meestal grijs of brons getint plastic of glazen koepels die passen over een bestaande dakraam om de hoeveelheid lichtinval te verminderen. Personen aangesloten typisch lichtkoepel covers op daken van commerciële gebouwen, maar zij geschikt voor woningen ook. een dakraam deksel installeren is veel eenvoudiger dan het installeren van een nieuwe ruit in een bestaande dakraam, en dit vermindert vaak aanzienlijk de prijs.

Dakraam covers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en profielen zowel de grootte en vorm van het dakraam en de esthetiek van het huis past. Een ander voordeel van lichtkoepel covers is dat je ze aan de binnenkant of buitenkant van een dakraam kunt installeren. Ze zijn vaak te verwijderen, zodat u kunt bepalen wanneer je wilt volle licht penetratie mogelijk te maken.

Skylight Shades

U kunt speciale kleuren aangebracht om de grootte en de hoek van uw dakraam die kamer-verduistering mogelijkheden en UV-bescherming te bieden aan te schaffen. Veel van deze tinten zijn honingraat-stijl tinten die u kunt bedienen met behulp van extra lange snoeren bereikbaar vanaf de grond of via de afstandsbediening. U kunt dakraam tinten kopen in vele stijlen en kleuren om uw bestaande venster behandelingen te passen. Shades bieden ook een eenvoudig systeem voor het regelen van lichtinval om de juiste kamertemperatuur te houden in uw huis.

window Films

Als je van het uiterlijk en de functionaliteit van getint glas, maar niet willen investeren in een nieuw venster voor uw bestaande dakraam, overwegen om een ​​getinte glasfolie die voldoet aan glas duidelijk aan het licht blokkeren bieden. Getinte films zijn verkrijgbaar in vele kleuren aan te passen of aan te vullen uw ontwerp-regeling. Hoewel sommige getinte films zijn voorzien van doe-het-zelf-instructies, een professionele installatie vermindert het risico van luchtzakken en plooien in de film.

Share This Post