Index / Careers & Work / Ice Breaker Activiteiten voor Customer Service

Share This Post

Careers & Work

Ice Breaker Activiteiten voor Customer Service

Ijsbreker activiteiten voor de klantenservice zijn belangrijk voor trainingsdoeleinden. Deze activiteiten houden het team gericht op de huidige taken en richten hun aandacht weg van alle huidige problemen waarmee zij wellicht te maken met de tijdens

AdvertisementIjsbreker activiteiten voor de klantenservice zijn belangrijk voor trainingsdoeleinden. Deze activiteiten houden het team gericht op de huidige taken en richten hun aandacht weg van alle huidige problemen waarmee zij wellicht te maken met de tijdens het werk of thuis. De oefeningen zullen communicatie, geduld en luistervaardigheid te verbeteren. Ze dienen ook als een herinnering dat een positieve houding is een zeer belangrijk onderdeel van de klantenservice.

Waar of niet waar

Dit ijsbreker is een geweldige manier om een ​​training te beginnen en krijgen mensen praten. Beginnen met de vraag elke persoon tot drie verschillende dingen over zichzelf, twee dingen die waar zijn en één ding dat is onjuist te zeggen. De groep luistert naar de drie dingen en ze moet beslissen welke twee verklaringen waar zijn en welke vals.

Denk dat de vragen

Deze oefening gaat index kaarten met verschillende vragen over hen, zoals, waar ben je geboren, hoeveel broers heb je waar was je laatste vakantie en hoe lang werk je al voor uw bedrijf. Iedereen kiest een kaart en als je jezelf voorstellen aan de groep die u het antwoord op uw vraag zonder te vertellen wie de vraag. Iedereen moet anders de vraag op basis van het antwoord te raden.

Het beste

Dit onderzoek moet worden uitgevoerd bij het begin van een trainingssessie. Iedereen moet "the best thing" te beschrijven over een bepaald onderwerp, zoals het beste ding over je werk, het beste deel over uw bedrijf, het beste deel van het helpen van klanten, of het beste wat er met je gebeurd vorige week tijdens je werk dag. Moedigen iedereen aan om deel te nemen en als iemand niets te zeggen heeft, geef ze suggesties zoals die hierboven vermeld.

Wat heb je liever?

Deze oefening is een geweldige manier om mensen meer over jezelf te vertellen. Begin met het staan ​​in een cirkel aan de achterkant van de kamer, tussen twee hoeken en geef iemand twee keuzes, zoals het strand of land, winter of zomer. Het eerste antwoord wordt aangeduid als antwoord A, zodat een hoek is de hoek A en het tweede antwoord aangeduid B beantwoorden en de andere hoek is hoek B. Afhankelijk van het antwoord dienen werknemers lopen naar de gekozen hoek. Deze oefening wordt medewerkers fysiek bewegen.

Share This Post