Index / Persoonlijke financiën / Hypothecaire Goedkeuring Met Voorwaarden

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hypothecaire Goedkeuring Met Voorwaarden

Na de eerste aanvraag fase, de meeste leningen ontvangen een goedkeuring van de voorwaarden van de uitlener. Deze vorm wezen zegt "ja, we zullen deze lening als financieren ..." De ifs, of voorwaarden, variëren afhankelijk van hoe volledig het d

AdvertisementNa de eerste aanvraag fase, de meeste leningen ontvangen een goedkeuring van de voorwaarden van de uitlener. Deze vorm wezen zegt "ja, we zullen deze lening als financieren ..." De ifs, of voorwaarden, variëren afhankelijk van hoe volledig het dossier was toen het aan de uitlener is ingediend. Lenders kan eenvoudig een beoordeling en enkele kleine controles nodig, of ze kunnen verder documentatie en gedetailleerde papier paden moeten over de herkomst van bepaalde fondsen.

inkomen voorwaarden

Inkomen voorwaarden kunnen variëren van verbale verificaties van de werkgelegenheid, waar de geldschieter contacten werkgever van de kredietnemer voorafgaand aan te sluiten om de werkgelegenheid te bevestigen, tot twee jaar van persoonlijke en zakelijke belastingaangiften. Soms kredietnemers die niet zelfstandig moeten aangiften te verstrekken; kredietverstrekkers kan verzoeken deze informatie aan woning inkomen te documenteren, of om te zien of de kredietnemer beweert elke unreimbursed zakelijke kosten die moeten worden afgetrokken van zijn inkomen.

Asset voorwaarden

Er zijn drie soorten activa voorwaarden: verificatie van de benodigde fondsen te sluiten, de verificatie van de fondsen te sluiten en de vereiste reserves (met name voor beleggingen in onroerend goed leningen) en documentatie van niet-payroll deposito's. Af en toe een voorwaarde pleit voor volledige activa verklaringen, dus hou dat laatste pagina met niets op wanneer u uw bankafschriften ontvangen; de geldschieter zal willen om het te zien. Grote deposito's (meer dan een gemiddelde payroll check) vereisen documentatie en uitleg. Kredietverstrekkers hebben deze informatie nodig om de fondsen te komen van in aanmerking komende bronnen (kun je niet afsluiten van een payday lening aan de afsluiting van de kosten van de hypotheek te betalen) te waarborgen.

credit voorwaarden

Kredietvoorwaarden opruimen vragen of tegenstrijdigheden op de credit verslag. Wanneer een geldschieter trekt een credit verslag, het onderzoek en de datum waarop het heeft plaatsgevonden op het rapport. Vaak als hypotheekverstrekkers zien zulke onderzoeken, willen ze weten of er nieuwe leningen bestaan ​​die nog niet verschenen op de credit verslag. Soms rekeningen ten onrechte verschijnt tweemaal op een credit verslag, waardoor het lijkt alsof er twee leningen, wanneer slechts één echt bestaat. Wanneer dit gebeurt, zal geldschieters bewijs vereisen dat er slechts één lening met dat bedrijf. Als de werkgever van een kredietnemer maakt zijn auto betaling, kunnen kredietgevers geannuleerde cheques of een bewijs van de terugbetaling eisen, zodat de berekening van debt-to-income exclusief de auto betaling.

onroerend goed voorwaarden

voorwaarden zijn onder andere de beoordeling en de titel werk voor het onderwerp eigendom. Meestal zijn deze voorwaarden is voldaan door de taxateur of titel bedrijf, hoewel sommige titel voorwaarden betrokkenheid van de kredietnemer kan verlangen. Beoordeling omstandigheden kunnen verduidelijking of aanvullende vergelijkbare omzet nodig. Vaak kredietverstrekkers gebruik maken van een derde partij verificatie eigendom systeem om een ​​vergelijking waarde. Deze derden controles kunnen aanvullende vragen van de kredietgever te maken. Als uw lening is niet een klassieke lening, kunt u noch uw lening officier contact op met de taxateur; alleen de kredietgever kan contact opnemen met de taxateur. Als u de taxateur bellen en de geldschieter ontdekt, kan de kredietverstrekker een volledige evaluatie van een nieuwe taxateur nodig.

overwegingen

Een voorwaardelijke goedkeuring van de kredietverlener manier om te zeggen 'we willen doorgaan met de lening, maar we moeten een bewijs van wat je ons hebt verteld. " Voorwaardelijke goedkeuringen zijn geen garanties voor goedkeuring. Lening goedkeuring is een lang proces, en soms de door u verstrekte informatie kan de verzekeraar leiden tot meer vragen te stellen - wat leidt tot meer voorwaarden. Grondige brieven van de verklaring voor out-of-the-gewone items kan een lange weg bij het opruimen van problemen te gaan. Moedig uw lening officier om een ​​dergelijke brief het aanpakken van eventuele problemen aan de voorkant voorzien. Het zal het proces soepeler en sneller te maken.

Share This Post