Index / Persoonlijke financiën / Hulp bij gokschuld

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hulp bij gokschuld

Volgens John M. Eades, auteur van het boek "Het gokken Verslaving," mensen met gokproblemen bevinden zich vaak diep in de financiële schulden. Om hun verslaving te financieren, zal probleem gokkers kiezen vaak om geld te lenen, vaak met de verwa

Advertisement

Volgens John M. Eades, auteur van het boek "Het gokken Verslaving," mensen met gokproblemen bevinden zich vaak diep in de financiële schulden. Om hun verslaving te financieren, zal probleem gokkers kiezen vaak om geld te lenen, vaak met de verwachting dat ze in staat zijn om de lening af te betalen met hun winsten zullen zijn. Wanneer dit niet de pan uit, moet de gokkers nieuwe manieren om het beheer van hun schuld te vinden. Om te gaan met dit probleem, kunnen gokkers wenden tot een aantal bronnen voor hulp.

stoping Gambling

De eerste stap die gokkers moet nemen is om het gokken te stoppen. Volgens Eades, spelers vaak alleen de grootte van hun schuld verhogen door te proberen hun weg gokken van het probleem. Hoewel deze strategie af en toe zal werken, in de meeste gevallen zal ofwel de gokker zijn schuld te verdiepen of alleen maar uit te geraken tijdelijk, voor het opnieuw invoeren van het.

gokken Solution

Sommige gokkers, na het krijgen in ernstige financiële moeilijkheden, zullen zich realiseren dat gokken negatief hun leven beïnvloedt en zal stoppen op hun eigen beweging. Toch zal een gokverslaafde speciale hulp nodig hebben te helpen om te stoppen. Dit kan komen in de vorm van een 12-stappen programma, zoals Anonieme Gokkers, of door middel van gesprekken met een psycholoog, therapeut of adviseur met ervaring in het behandelen van probleem gokkers.

Debt management

Zodra de gokker is gestopt, hij geconfronteerd met een aantal opties in het terugbetalen van zijn schuld. Afhankelijk van de omvang van de schuld, kan de gokker wil om krediet consolidatie, waarin verschillende schulden worden geconsolideerd in een enkele, grote schulden van mening, dat de gokker kan lonend zijn in de reguliere termijnen. Echter, als zijn schuld is groot genoeg is, kan de gokker nodig hebben om faillissement te verklaren. In alle gevallen moet de gokker in overleg met een financieel adviseur of credit counseling diensten.

overwegingen

Volgens Eades, om hun verslaving te financieren, zullen sommige gokkers nemen leningen van onwettige bronnen, zoals woekeraars. In dit geval, traditionele methoden van credit management - zoals de mogelijkheid om leningen te consolideren of aan de bescherming van het faillissement te ontvangen - niet van toepassing zijn. Als de gokker vreest voor zijn persoonlijke veiligheid, kan hij wil contact opnemen met de politie.

Belastingen

In tegenstelling tot bepaalde andere soorten verliezen, gokken verliezen zijn fiscaal aftrekbaar. Volgens de Internal Revenue Service, kan belastingsvijlers aftrekken alle gokken verliezen, zolang het bedrag niet het bedrag dat de filer in het gokken inkomen dat jaar overschrijden. Toch moet deze verliezen zorgvuldig worden gedocumenteerd, zoals door middel van kwitanties, creditcardafschriften of persoonlijke notities. Zonder de juiste documentatie, kan de IRS niet de aftrek te aanvaarden.

Share This Post