Index / Huis / Huisbedrading Specificaties

Share This Post

Huis

Huisbedrading Specificaties

Of u woont in of uit het rooster, gebruik wind, zonne-energie of conventionele elektrische stroom, kan elementaire specs helpen begeleiden uw bedrading aankopen en huisinstallatie. De meest voorkomende vorm van elektrische bedrading gebruikt in de VS

Advertisement

Of u woont in of uit het rooster, gebruik wind, zonne-energie of conventionele elektrische stroom, kan elementaire specs helpen begeleiden uw bedrading aankopen en huisinstallatie. De meest voorkomende vorm van elektrische bedrading gebruikt in de VS is the110-volt elektrisch systeem. Geïsoleerde bedrading is verkrijgbaar in verschillende formaten en biedt huizen met voldoende elektriciteit om een ​​huishouden te voeren.

voorrondes

Plan de bedrading baan voorafgaand aan de uitvoering, zowel voor nieuwe woningbouw en renovatie banen. Het plannen van specificaties betekent dat u of uw elektricien een elektrische bedrading schema en diagram dat de architectonische plattegrond volgt ontwikkelt - zowel binnen als buiten het huis. Op deze manier zult u weten waar de draden te positioneren voor elke elektrische component te bereiken. De bedrading actie moet de totale verwachte elektrisch vermogen van het huis aan te vullen.

Wire Gauge

De draadmaat verwijst naar de dikte van het geïsoleerde metalen bedrading en hoe kleiner de kaliber, hoe dikker de draad. Dikkere draden met meters zoals 6, 8 of 10 worden gebruikt degenen die warmte leveren, zoals ovens, boilers en wasdrogers huidige gemeenschappelijke huishoudelijke apparaten aan te leveren, in het bijzonder. Maat 12 of 14 draad wordt gebruikt voor algemene huishoudelijke toepassingen zoals verlichting, met een 12-gauge gebruikt voor kleine apparaten. Draad gauge wordt ook vaak aangeduid met twee getallen: de eerste geeft de meter en de tweede geeft het aantal dienstverleners draden binnen. Zo kan bijvoorbeeld een 12-2 gauge draad ondersteunen twee kleine appartementen of twee secties van een medium huis, terwijl 03/12 gauge draad heeft drie interne draden om meer elektriciteit te leveren door middel van haar circuits.

speciale Appliances

Wasdrogers, ovens en boilers zijn enkele voorbeelden van apparaten die vereisen speciale automaten. Waterverwarmers en wasdrogers gebruiken 30-amp breakers met 10-3 gauge bedrading, terwijl de oven / range combinaties een speciale 50-amp breaker nodig. Elektrische oven / bereik meestal zijn de grote elektrische huishoudelijke apparaten in een huis. Ze vereisen meestal een aparte 240-volt circuit breaker. Om spanningsverlies te verminderen, terwijl het gebruik van deze consumptieve apparaat, zoekt haar breaker box binnen 20 tot 30 voet van.

bedrading Connectors

Enkelstrengs aluminium bedrading werd vaak gebruikt voor woningbouw in de jaren 1960 en 1970. Omdat aluminium bedrading opwarmt aanzienlijk wanneer elektrische stroom doorheen loopt, heeft het de neiging om samen te trekken en uit te breiden waardoor connectors los te maken op belangrijke kruispunten en worden fysisch instabiel. Langdurig gebruik in combinatie met oxidatie opbouw op connectors bevordert meer warmteontwikkeling en creëert een potentieel brandgevaar. Om deze situatie in renovatie banen te voorkomen, moet de bedrading door een elektricien worden geïnspecteerd. Elke aluminium connectors moeten vervolgens worden ingewisseld voor koper degenen.

Share This Post