Index / Bedrijf / HR Best Practices in Industrial Relations

Share This Post

Bedrijf

HR Best Practices in Industrial Relations

De studie van de arbeidsverhoudingen betreft vakbonden, arbeid-beheer van relaties en de praktijk van collectieve onderhandelingen. Het gebied van human resources grotendeels draait om de relatie tussen het management en non-union medewerkers. Ondank

AdvertisementDe studie van de arbeidsverhoudingen betreft vakbonden, arbeid-beheer van relaties en de praktijk van collectieve onderhandelingen. Het gebied van human resources grotendeels draait om de relatie tussen het management en non-union medewerkers. Ondanks de inherente verschillen in elke arena, kan arbeidsverhoudingen experts leren van een aantal van de beste praktijken op het gebied van human resources om de relatie tussen de vakbond arbeid en het beheer vriendelijk en professioneel te houden.

Collectief afdingen

De kern van de missie van de human resource managers is om de relaties tussen medewerkers en management te behouden. In een omgeving met een vakbond werknemers, de rol van arbeidsverhoudingen managers wordt ingewikkelder met het inbrengen van de vertegenwoordigers van de vakbonden en de regering arbeidsverhoudingen agentschappen. Echter, arbeidsverhoudingen managers leren van hun HR-collega's over het omgaan met arbeid collectieve onderhandelingen sessies met de voorbereiding van hun onderhandelingen strategie√ęn vier tot zes maanden voorafgaand aan de arbeidsovereenkomst van de vervaldatum.

Career Training

Een ander best practice in HR-afdelingen is dat zij de werknemers in staat stellen hun carrièremogelijkheden binnen de organisatie te verbeteren. HR-managers te brengen in job training programma's en permanente educatie mogelijkheden die vaardigheden van een werknemer te verbeteren en zijn waarde voor de onderneming. IR managers kan werken met vakbondsleden en vertegenwoordigers soortgelijke mogelijkheden presenteren aan vakbond werknemers. Deze programma's werknemers helpen ontwikkelen tot een betere medewerkers en meer bij te dragen aan het bedrijf, terwijl ook waardoor ze betere middelen voor collega vakbondsleden worden.

Workplace Regulations

Zowel HR en IR managers moeten omgaan met overheidsregels op werkweken, minimumloon en de veiligheid van de werknemers problemen. Veel bedrijven maken gebruik van de naleving toezichthouders in hun HR-afdelingen om praktijken om te voldoen aan deze regels te ontwikkelen. Arbeidsverhoudingen managers moeten ook werken met gouvernementele arbeid praktijk instanties, die ervoor zorgen dat werknemers niet worden uitgebuit en dat beide partijen uit te oefenen goed vertrouwen in collectieve onderhandelingen onderhandelingen. IR managers kunnen compliance officers van de regelgeving te bestuderen en te houden van het bedrijf in lijn te gebruiken.

Open communicatie

HR-managers altijd proberen te openen de lijnen van de communicatie tussen medewerkers en management te houden. Wanneer deze lijnen worden verstoord, kan miscommunicatie of het ontbreken van een duidelijke boodschap leiden tot wantrouwen, wrok en slechte prestaties aan beide zijden. IR managers moeten ook open duidelijke communicatielijnen tussen management, medewerkers en vertegenwoordigers van de vakbonden te houden. Bij elke groep begrijpt de doelstellingen van de anderen en de methoden die elke groep gebruikt om die doelen te bereiken, het proces van collectieve onderhandelingen wordt het veel gemakkelijker.

Share This Post