Index / Persoonlijke financiën / How Will School subsidies en leningen van invloed op mijn Belastingen?

Share This Post

Persoonlijke financiën

How Will School subsidies en leningen van invloed op mijn Belastingen?

Het ontvangen van subsidies en leningen voor studenten om te helpen betalen voor uw school-gerelateerde kosten inkomstenbelasting gevolgen kan hebben. Uw subsidies en beurzen kunt uw belastbaar inkomen te verhogen als je de middelen te gebruiken voor

Advertisement

Het ontvangen van subsidies en leningen voor studenten om te helpen betalen voor uw school-gerelateerde kosten inkomstenbelasting gevolgen kan hebben. Uw subsidies en beurzen kunt uw belastbaar inkomen te verhogen als je de middelen te gebruiken voor persoonlijke uitgaven, en u kunt ook de hoeveelheid van het onderwijs heffingskortingen u aanspraak kunt maken verminderen. Uw leningen voor studenten, maar u kunt voorzien van vele jaren van renteaftrek als je ze terug te betalen.

School Grants

Wanneer u een overheidssubsidie, zoals een Pell subsidie ​​een studiebeurs uit particuliere bronnen te ontvangen, of ontvangen, heeft de Internal Revenue Service je niet nodig om dat geld op te nemen in uw belastbaar inkomen als u bepaalde richtlijnen volgen. Ten eerste moet je inschrijven in een school programma dat uiteindelijk leidt tot een bachelor's degree of hoger niveau diploma of een opleiding die je voorbereidt op full-time baan in een erkend beroep. De tweede vereiste is dat je alleen de middelen te gebruiken om te betalen voor collegegeld, vergoedingen, en de boeken, voorraden en uitrusting die uw cursussen nodig. Als u de middelen te gebruiken om te betalen voor kost en inwoning of om enige andere persoonlijke kosten, moet u deze bedragen in uw belastbaar inkomen bij uw terugkeer omvatten.

Studiefinanciering

Het afsluiten van een student lening te betalen voor school heeft een invloed op het bedrag van het belastbaar inkomen u rapporteert tijdens je schooljaren niet. In plaats daarvan, kan het potentieel verminderen uw belastbaar inkomen tijdens de jaren dat u de terugbetaling van de leningen. Het IRS stelt u in staat om een ​​bepaalde hoeveelheid van de rentebetalingen die u maakt op leningen voor studenten die u alleen naar school kosten te betalen aftrekken. Het is niet noodzakelijk voor u om itemize inhoudingen om het te claimen, omdat de IRS behandelt het als een aanpassing van het inkomen. Echter, de overheid verminderen of volledig elimineren uw aftrek in de jaren waarin uw inkomen is zeer hoog. De hoogte van het inkomen die een vermindering van uw renteaftrek verandert elk jaar, maar het is meestal op basis van uw bruto-inkomen voor het nemen van de renteaftrek.

Tax Credit Implicaties

De IRS biedt de Amerikaanse kans en levenslang leren credits dat uw aanslagbiljet op een dollar-voor-dollar basis voor bepaalde schoolkosten betaal je gedurende het jaar kan verminderen. Als u betaalt voor school met een student lening, kunt u nog steeds aanspraak maken op de credits, omdat de IRS geen onderscheid maakt tussen de kosten die u betaalt uit eigen zak of met een lening. Echter, als je in aanmerking komen voor een van de credits, kunt u niet de kosten die u betalen met subsidies en beurzen die u ontvangt bij de berekening van het bedrag dat u in aanmerking komt voor. Bijvoorbeeld, als je collegegeld dit jaar is $ 10.000 en u betaalt voor het met een student lening $ 8.000 en $ 2.000 Pell subsidie, kunt u alleen onder $ 8000 aan gekwalificeerde onderwijs kosten in de krediet-berekening.

Work-Study Awards

Als onderdeel van uw financiële hulppakket, kunt u de mogelijkheid om deeltijds te werken op uw school door het werk-studie programma. Verwar dit niet met een tax-free subsidie ​​ook al is het een deel van je gratis applicatie voor Federal Student Aid (FAFSA) award. U moet deze inkomsten in de belastbare winst, net als je met een ander type van inkomsten uit arbeid die u ontvangt bevatten.

Share This Post