Index / Huis / How To Zon Heat blok met Gordijnen

Share This Post

Huis

How To Zon Heat blok met Gordijnen

U kunt stralingswarmte blokkeren en te besparen op uw air-conditioning rekeningen door het toevoegen van licht blokkerende blackout voering om uw bestaande gordijnen. U kunt een voering toe te voegen aan een ondoorzichtig gordijn en genieten van een

AdvertisementU kunt stralingswarmte blokkeren en te besparen op uw air-conditioning rekeningen door het toevoegen van licht blokkerende blackout voering om uw bestaande gordijnen. U kunt een voering toe te voegen aan een ondoorzichtig gordijn en genieten van een meer comfortabele zomer. Blackout voeringen kunnen worden gekocht online of bij een groot aantal warenhuizen. Green Living Tips beveelt het vergelijken van black-out liners door met een monster tegen het licht om te bepalen hoeveel licht komt door het weefsel van de stof.

Wat je nodig hebt

  • Rolmaat

    gordijnen

    Blackout liners

Meet uw gordijnen. Op tab-top gordijnen, meet van de bodem van de tabs aan de zoom. Op pinch-geplooide gordijnen, meet van de "geknepen" deel van de plooi aan de zoom. Op tule gordijnen, gemeten vanaf de onderkant van de ring aan de zoom. Op gordijnen met een raam, het meten van het centrum van het raam aan de zoom.

Meet de breedte van het venster. Voeg vier inch tot deze meting, dan verdeel het in de helft. Koop liners deze breedte, of groter, en met een lengte gelijk aan de lengte die u eerder gemeten. Als u slechts één gordijn dat de hele weg over uw raam loopt, koop een voering met een breedte die gelijk is aan, of groter is dan de breedte van uw raam.

Plaats de haken die komen met de liners in de achterkant van de gordijnen met de haak naar boven. De haken hebben een scherpe pen die in de stof kan worden ingebracht. Zorg ervoor dat de punt van de pen niet de voorkant weefsel van de gordijnen doorboren. Op tab-top gordijnen, plaatst u de haken net onder het midden van elk tabblad. Op pinch-geplooide gordijnen, plaatst u de haken in het midden van elke plooi net onder de haak de gordijnen hangen. Op tule gordijnen, steek de haken net onder elk tule en op dezelfde hoogte halverwege elke tule. Op gordijnen met een raam, plaatst u de haken om de zes inches langs het midden van het raam.

Sluit de gordijnen. Staan achter hen en hang de lussen op de top van de blackout bekleding op de haken u toegevoegd aan de gordijnen. Stel de plaatsing van de lussen totdat de voering helemaal over het laken bereikt en hangt gelijkmatig.

Hints

Houd uw gordijnen gesloten zoveel mogelijk wanneer het warm in de zomer. Volgens Green Living Tips, is het nuttig om de gordijnen dicht te houden als het warm is, zelfs als de zon niet direct schijnt in het venster. Deze gordijnen zal ook helpen isoleren in de winter, dus sluit ze als de zon niet schijnt in het venster en het is koud buiten.

Verduisterende gordijnen ook helpen blokkeren lawaai.

Share This Post