Index / tech / How to Watch Hulu Full Screen op TV

Share This Post

tech

How to Watch Hulu Full Screen op TV

De Hulu website biedt tv-programma's, speelfilms, filmtrailers en andere video's zoals gratis streaming video. U kunt zelfs kijken naar de nieuwste afleveringen van tv-programma's van grote netwerken zoals NBC, Fox en ABC. Reclameblokken zijn opgenom

AdvertisementDe Hulu website biedt tv-programma's, speelfilms, filmtrailers en andere video's zoals gratis streaming video. U kunt zelfs kijken naar de nieuwste afleveringen van tv-programma's van grote netwerken zoals NBC, Fox en ABC. Reclameblokken zijn opgenomen, waardoor de kijkervaring veel te maken als het kijken naar de show op tv-uitzending. Echter, wilt u misschien kijken Hulu volledige scherm op uw huidige tv in plaats van uw computer browser. Afhankelijk van de ingangen van uw TV en de uitgangen op uw computer, kunt u Hulu kijken op uw TV door ze te verbinden met een kabel.

Wat je nodig hebt

DVI of VGA-monitor-kabel

S-Video-kabel

RCA audio naar 3,5 mm mini-stereo-kabel

Check de video-uitgangen op uw computer videokaart en tv. Als uw TV DVI of VGA-monitor-ingang, kunt u uw computer aansluiten op de TV met behulp van een standaard-monitor kabel. Echter, als dit niet gebeurt, moet u de S-video-uitgang op uw videokaart om verder te gaan.

Sluit het ene uiteinde van de monitor of S-Video-kabel aan op de uitgang op de videokaart van uw computer, en sluit het andere uiteinde op de corresponderende video-ingang op uw TV.

Steek de 3,5 mm mini-stereo-uiteinde van een RCA-audio naar 3,5 mm mini-stereo-kabel in de "Speakers" of "Headphones" aansluiting op de geluidskaart van de computer. Sluit de RCA-audiokabel einde te maken aan de "Audio In" aansluitingen op hetzelfde kanaal als de computer video-kabel op de ingangen van uw tv.

Zet de tv aan. Stem af op de input kanaal waarin u aangesloten op de computer en u zult uw bureaublad op het tv-scherm te zien.

Ga naar hulu.com in een internet browser op uw computer. Log in op uw Hulu account aan en vind de video die u wilt bekijken.

Klik op de "Full Screen" knop in de rechterbenedenhoek van de Hulu video speler om de video uit te breiden tot de volledige grootte van uw TV-scherm. Het wordt door een rechthoek met geaccentueerde hoeken aangewezen.

Hints

U kunt zich ook aanmelden voor Hulu Plus en video rechtstreeks streamen naar een Apple mobiele apparaat of selecteert u Blu-ray-spelers en HDTV's. Echter, er is een maandelijkse vergoeding voor deze service.

Share This Post