Index / Hobby's, Games & Toys / How to "Warcraft Frozen Throne" spelen zonder een cd

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

How to "Warcraft Frozen Throne" spelen zonder een cd

"Warcraft III: The Frozen Throne" is een real-time strategy game voor de PC. Het spel heeft een uitgebreide single-player campagne en een concurrerende multi-player mode als je een speler die het leuk vindt om zijn vaardigheden te testen tegen a

Advertisement"Warcraft III: The Frozen Throne" is een real-time strategy game voor de PC. Het spel heeft een uitgebreide single-player campagne en een concurrerende multi-player mode als je een speler die het leuk vindt om zijn vaardigheden te testen tegen andere gamers. Te beginnen met patch 1.24e, Blizzard, de ontwikkelaar van het spel, niet langer nodig om de CD te starten het spel, dus gamers het spel kunnen spelen zonder dat de toestand van de disc te controleren. Elke patch uitgebracht na 1.24d zal de functie.

Download een patch voor "Warcraft III: The Frozen Throne", dat is een latere versie dan het 1.24d patch. Patches kunnen worden gedownload van een verscheidenheid van file hosting sites of zelfs de officiƫle website van het spel.

Installeer de patch door te dubbelklikken op het gedownloade bestand. De pleister moet een installatie te openen.

Klik op "Next" en "Start" om de installatie te beginnen. De patch zal de noodzaak om de schijf te plaatsen om te spelen te verwijderen "Warcraft III:. The Frozen Throne"

Klik op "Frozen Throne.exe" bestand van het spel uit directory van het spel om het spel te starten. Het bestand is standaard pad is "C: \ Program Files \ Warcraft III."

Share This Post