Index / tech / How To Turn Off the Speakerphone op een Motorola VU204

Share This Post

tech

How To Turn Off the Speakerphone op een Motorola VU204

De Motorola VU204 mobiele telefoon werd uitgebracht in 2008 voor het netwerk van Verizon Wireless. De telefoon is ontworpen met een luidspreker, zodat u op de telefoon kunt praten zonder de noodzaak om de handset maximaal uw oor. Als u wilt terugkere

Advertisement

De Motorola VU204 mobiele telefoon werd uitgebracht in 2008 voor het netwerk van Verizon Wireless. De telefoon is ontworpen met een luidspreker, zodat u op de telefoon kunt praten zonder de noodzaak om de handset maximaal uw oor. Als u wilt terugkeren naar het gebruik van de Motorola VU204 als een standaard mobiele telefoon hebt u de speakerphone optie op de telefoon uit te schakelen.

Klap de telefoon open: als u niet wilt dat het gesprek te beƫindigen wanneer u de luidspreker uit. Als u de procedure gebruik maken van de luidspreker uit te schakelen wanneer de klep gesloten u het gesprek te beƫindigen.

Houd de speakerphone knop de luidspreker uit te schakelen. De knop luidspreker bevindt zich aan de linker zijkant van de telefoon onder de volumeknoppen. Wanneer u de luidspreker uit, de luidspreker icoon, dat is een recht-gerichte luidspreker met drie verticale lijnen uit komt, verdwijnt van het LCD-scherm.

Schakel de speakerphone opnieuw door te oordelen de speakerphone-knop ingedrukt totdat u een pieptoon hoort. De speakerphone icoon zal opnieuw op het scherm verschijnen.

Share This Post