Index / tech / How To Turn Off Telefoonnummer Recognition in Skype

Share This Post

tech

How To Turn Off Telefoonnummer Recognition in Skype

Skype is een gratis communicatie-instrument dat wordt gebruikt om te telefoneren via het internet te maken. Een Skype-installatie kan hulpmiddelen toe te voegen aan uw Internet Explorer-browser, meestal in de vorm van een telefoonnummer Recognition,

AdvertisementSkype is een gratis communicatie-instrument dat wordt gebruikt om te telefoneren via het internet te maken. Een Skype-installatie kan hulpmiddelen toe te voegen aan uw Internet Explorer-browser, meestal in de vorm van een telefoonnummer Recognition, of PNR. PNR detecteert automatisch telefoonnummers op een website en geven u de mogelijkheid om ze direct te bellen via Skype. Sommige gebruikers kunnen deze opdringerig vinden. U kunt deze functie met behulp van Internet Explorer te verwijderen.

Open Internet Explorer door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad of het lokaliseren van het door het menu Start.

Klik op het pictogram Skype op de werkbalk van Internet Explorer, die zich onder de adresbalk. Als u niet in staat om dit pictogram te vinden zijn te wijten aan te veel iconen, klik op de pijl aan de rechterkant van uw pictogrammen om de resterende pictogrammen weer te geven.

Selecteer "Remove Skype add-on voor IE" uit het drop-down menu. De add-on wordt automatisch verwijderd uit Internet Explorer. Herstart Internet Explorer om de wijzigingen door te voeren.

Share This Post