Index / tech / How To Turn Off Auto-Correct op IPhone Berichten

Share This Post

tech

How To Turn Off Auto-Correct op IPhone Berichten

Een iPhone heeft een ingebouwde auto-correctie functie die is ontworpen om veelgemaakte fouten te corrigeren met behulp van de software-toetsenbord. Helaas kan dit leiden tot een lachwekkend fouten in getypte berichten, wanneer de iPhone vervangt een

AdvertisementEen iPhone heeft een ingebouwde auto-correctie functie die is ontworpen om veelgemaakte fouten te corrigeren met behulp van de software-toetsenbord. Helaas kan dit leiden tot een lachwekkend fouten in getypte berichten, wanneer de iPhone vervangt een volledig verkeerde woord. Als dit gebeurt te vaak voor u, dan kunt u de functie helemaal uit te schakelen.

Druk op de knop "Home" om terug te keren naar uw pictogrammen, tenzij u al op dat scherm. Tik op het pictogram 'Instellingen', die standaard is op het eerste scherm van de app iconen.

Tik op de "Algemeen" menu-item, dan scroll naar beneden naar "Toetsenbord" en tik het.

Tik op de schuifregelaar naast "Auto-Correction" uit te schakelen. Tik op de toggle schuifknop weer om het weer aan te zetten, als je auto-correcte nodig opnieuw in de toekomst.

Hints

Tik op de "X" naast een auto-correcte gok op een verkeerde suggestie te annuleren. U kunt handmatig correcties op de iPhone het woordenboek toe te voegen door het bewerken van sneltoetsen, die ook kan worden gebruikt voor het automatisch corrigeren uw fouten aan het juiste woord.

Share This Post