Index / tech / How To Turn Multiple Flash Drives Into One

Share This Post

tech

How To Turn Multiple Flash Drives Into One

Gebruikmakend van flash drives, USB-sticks en USB-schijven als uw draagbare archiefsysteem is een ideale manier om bij te houden van de documenten te bewaren en een back-up voor het geval er iets gebeurt met uw computer systeem, maar herinneren wat e

AdvertisementGebruikmakend van flash drives, USB-sticks en USB-schijven als uw draagbare archiefsysteem is een ideale manier om bij te houden van de documenten te bewaren en een back-up voor het geval er iets gebeurt met uw computer systeem, maar herinneren wat er op elke kleine apparaat en het beheer van meerdere drives kunnen zijn een uitdaging. Met grote capaciteit geheugen beschikbaar is, mag u alleen een enkele schijf nodig. Combineer de gegevens op meerdere flash drives in één zonder enige belangrijke bestanden te verliezen.

Rechtsklik op het bureaublad van de computer, selecteer "Nieuw" en klik op "Map." Dubbelklik op het pictogram van de map, die een leeg venster geopend.

Plaats de eerste flash drive in de USB-poort van de computer. Nadat de computer voert een installatie of cheques, selecteer de "Openen met Windows Verkenner" of "Open de inhoud gaan bekijken" optie op het scherm.

Verplaats het venster "Verkenner" aan de zijkant of, bij gebruik van dubbele monitors op het andere scherm, zodat u zowel het raam en de map kan zien.

Druk en houd de "Shift" toets op het toetsenbord. Klik één keer op elk bestand in het venster van de flash drive om hen te markeren. Klik met de rechtermuisknop en kies 'Kopiëren'.

Met de rechtermuisknop op de witte ruimte in het venster van de nieuwe map en selecteer 'Plakken'. Nadat de bestanden zijn gekopieerd, naar keuze klikt u bestanden van de flash drive en ze te verwijderen.

Verwijder de flash drive van de USB-poort en vervangen door de volgende flash drive. Herhaal dit proces totdat alle bestanden in de nieuwe map op het bureaublad.

Steek de flash drive van het gecombineerde bestanden te houden. Klik op de "Openen met Windows Verkenner" of aanverwante optie, zodat het raam van de flash drive is geopend. Klik op het venster desktop map. Houd de toets "Shift" en klik op elk van de bestanden in het venster een keer. Klik met de rechtermuisknop en kies 'Kopiëren'.

Klik op het venster flash drive. Klik met de rechtermuisknop en kies 'Plakken'. Afhankelijk van de grootte en de hoeveelheid van de bestanden, kan het even duren om ze allemaal te kopiëren. Eventueel met de rechtermuisknop op de map op het bureaublad en selecteer 'Verwijderen'.

Hints

Als u meer comfortabel maken van een map elders op de computer, zoals in de map 'Mijn documenten', gebruik je gezonde verstand.

Share This Post