Index / Onderwijs / How to Run een succesvolle band Booster Club Met Band Ouders

Share This Post

Onderwijs

How to Run een succesvolle band Booster Club Met Band Ouders

School band booster clubs zijn het hart en de ziel van bands en helpen om hen draait. Booster clubs geld in te zamelen voor de band uniformen, reizen en wedstrijd entreegelden. Het hebben van een band die actief is buiten het voetbalveld houdt studen

AdvertisementSchool band booster clubs zijn het hart en de ziel van bands en helpen om hen draait. Booster clubs geld in te zamelen voor de band uniformen, reizen en wedstrijd entreegelden. Het hebben van een band die actief is buiten het voetbalveld houdt student bandleden betrokken en toegewijd aan hun programma's in een aantal van dezelfde manieren waarop atletische teams doen. Ouders spelen een belangrijke rol in het creƫren van een succesvolle club. Weten hoe ze te integreren in de activiteiten van de club zal u helpen een succesvolle band booster club draaien.

Start de booster club op vaste grond aan de ouders dat je serieus bent over het hebben van een succesvolle organisatie te tonen. Het verkrijgen van een non-profit-status, zodat alle ingezamelde geld tax-free zal zijn en al het kan gaan in de richting van de booster club verantwoordelijkheden. Maak een hiƫrarchie van officieren binnen de club. Op zijn minst moet je een club voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en penningmeester hebben.

Verzamel de namen van alle ouders van de bandleden en stuur een betrokkenheid sheet huis voor hen in te vullen. Op dit formulier moet u alle belangrijke informatie zoals telefoonnummers en adressen, maar ook informatie krijgen over welke activiteiten zij bereid zijn om deel te nemen, zoals chaperoning of deelname evenement. Niet maken dit een optie. Elke band ouder moet begrijpen dat om succesvol te zijn moet iedereen meedoen.

Verzamel band booster club contributie van de ouders. Stel een bedrag dat elk lid van de familie van de band moet bijdragen en als onderdeel van deze contributie zal elk lid van een band T-shirt worden gegeven. Bouw een beeld van de gemeenschap met de T-shirts. Moedigen ouders te vragen om donaties van familie en collega's. Betrek ze in fondsenwerving op alle mogelijke manieren.

Wijs de ouders de taak van het werken bij evenementen zoals het verzamelen van tickets bij de poort van het voetbal of basketbal games. Als onderdeel van deze activiteit, hen met fondsenwerving items zoals T-shirts, stickers en zelfgemaakte etenswaren op de markt op hetzelfde moment band.

Maak fondsenwervende evenementen buiten de school, zoals een wasstraat, de hond wassen of hot dog stand. Registreren leden om deel te nemen en om vriendschappelijke concurrentie te bevorderen. Om trots te verhogen, split groepen om te zien wie het meeste geld kan verhogen. Bijvoorbeeld, put de koperblazers, slagwerk of vlagdrager secties tegen elkaar.

Bieden de band en hun families community-building gebeurtenissen die hun harde werk te benadrukken en laten zien waardering. Ten minste eenmaal per semester, het plannen van een leuke get-together zoals bowlen nacht of een weekend softbal evenement. Aan het einde van het academiejaar hebben een banket en geef awards uit aan studenten en individuele ouders die bijzondere toewijding hebben getoond tijdens het jaar.

Share This Post