Index / tech / How to Run Defrag Zonder Admin Rechten

Share This Post

tech

How to Run Defrag Zonder Admin Rechten

Schijfdefragmentatie is een ingebouwde Windows-hulpprogramma dat is ontworpen om de toegang snelheid te verhogen door het herschikken bestanden die zijn opgeslagen op uw harde schijf om aaneengesloten opslaglocaties te bezetten. Merk op dat Schijfdef

Advertisement

Schijfdefragmentatie is een ingebouwde Windows-hulpprogramma dat is ontworpen om de toegang snelheid te verhogen door het herschikken bestanden die zijn opgeslagen op uw harde schijf om aaneengesloten opslaglocaties te bezetten. Merk op dat Schijfdefragmentatie is niet ontworpen om te draaien via Remote Desktop Connection. Evenmin kan worden gepland om een ​​volume zonder interactie van de gebruiker automatisch defragmenteren. De enige manier waarop een niet-beheerder kan Schijfdefragmentatie gebruiken is door het uitvoeren van de "Dfrg.msc" console in de context van een gebruiker met beheerdersrechten.

Klik op het menu Start.

Typ "run" (zonder de aanhalingstekens) in de zoekbalk aan de onderkant van het menu Start. Klik op "Run" van de zoekresultaten.

Typ "CMD" (zonder de aanhalingstekens) in het vak "Run ...". Druk op "Enter". Dit zal lanceren "Command Prompt", een MS-DOS-gebaseerde command line interface.

Typ de volgende opdracht in en druk op "Enter".

runas /user:[email protected] "mmc dfrg.msc"

Vervang "domain" met de domeinnaam van uw bedrijf. Vervang "bedrijf" met de naam van uw bedrijf. Neem contact op met de systeembeheerder als u niet over deze informatie.

Typ het beheerderswachtwoord wanneer daarom wordt gevraagd. Dit zal Schijfdefragmentatie starten. Klik op "Defragmenteren" aan de defragmentatieprogramma starten.

Share This Post