Index / Sport en fitness / How to Read Soccer Odds

Share This Post

Sport en fitness

How to Read Soccer Odds

Inzet weddenschappen op sportevenementen kan een schot van adrenaline toe te voegen aan een rustige nacht in als je je team (en uw geld) op te vrolijken op de overwinning. Voetbal is een van de vele sporten die u kunt inzetten wedden op via online we

AdvertisementInzet weddenschappen op sportevenementen kan een schot van adrenaline toe te voegen aan een rustige nacht in als je je team (en uw geld) op te vrolijken op de overwinning. Voetbal is een van de vele sporten die u kunt inzetten wedden op via online weddenschappen sites (buiten de VS) of via een gereglementeerde wedkantoren. Echter, voetbal odds hebben meestal een ander formaat dan andere gebeurtenissen, dus kan enige tijd duren om te overmeesteren.

Controleer de nummers naast de naam van uw team geschreven. Deze worden meestal gegeven in fractionele vormen, zoals 2/3, 6/1 of 5/4. Voetbal is een van de weinige sporten die numerieke kansen presenteert op deze manier. Kansen voor andere sporten zoals basketbal en ijshockey worden meestal gegeven in cijfers achter de komma, zoals 2,25 of 1,5.

Werk uit de waarde van het gebroken getal is. Bijvoorbeeld, als uw team worden gegeven odds van 6/1 van het winnen van een spel, dit betekent voor elke dollar die u inzet op uw team, krijgt u terug in ruil zes (plus uw eerste $ 1 het spel).

Besteed aandacht aan welke kant van de lijn de nummers zijn. Het nummer aan de rechterzijde van de lijn geeft het cijfer wat je nodig hebt om te investeren om het nummer te ontvangen aan de linker kant van de lijn. Dus als uw team kansen 1/6 waren, zou je nodig hebt om te investeren zes dollar om een ​​enkele dollar winst te maken. Kansen zoals deze zich voordoen wanneer een sterk team wordt vergeleken met een zwak.

Controleer of uw weddenschappen winkel of website heeft "accumulator" soccer inzetmogelijkheden. Accu's zijn als je inzet op de uitkomst van meer dan één wedstrijd. Dus, als je een $ 3 winst uit het voorspellen van de eerste resultaat gehad, deze winst zou dan worden ingezet op het volgende resultaat. Als dat resultaat kwam ook, zou de winsten worden ingezet op het volgende spel. Accumulator weddenschappen kunnen bereiken enorme uitbetalingen voor kleine inzetten, maar het voorspellen van de uitkomst van verschillende spelletjes kan moeilijk zijn.

Wager weddenschappen op het aantal doelpunten door het gebruik van boven / onder inzetmogelijkheden. Odds hier soms gebruik van fracties, maar ook hele getallen omvatten, en in plaats van weddenschappen op welk team wint, je inzet op het aantal doelpunten gescoord door beide teams in het spel. Deze types inzet zijn handig als je een winnaar niet kan voorspellen, maar weten dat beide teams zijn waarschijnlijk om aan te vallen en te scoren doelen of te verdedigen en te neutraliseren elkaar.

Leer de ins en outs van moneyline weddenschappen. Moneyline voetbal weddenschappen verschijnen als plus (+) en min (-) cijfers naast elkaar team in een voetbalwedstrijd. Bijvoorbeeld, als LA Galaxy werd vermeld als min (-) 160, zou je nodig hebt om een ​​$ 160 weddenschap te winnen $ 100 plaatsen. Als ze werden genoemd als plus (+) 160, het plaatsen zou een $ 100 bet je op $ 160 winst. De minus figuur stelt daarom wat je zou moeten investeren om te winnen $ 100, wheras de plus cijfer geeft wat je in ruil voor een $ 100 weddenschap zou krijgen. Odds ook zijn opgenomen voor een gelijkspel, of tekenen, op dezelfde manier.

Leer hoe spread betting werkt in voetbalwedstrijden. Spread weddenschappen betrekken inzetten tegen de beslissing van een bookmaker op verschillende elementen van een spel. Bijvoorbeeld, als een bookmaker voorspelt zal er 11 tot 12 hoeken in een spel, de verspreiding wordt vastgesteld op 11-12. Als u denkt dat er meer zijn, kunt u een hoek bij, bijvoorbeeld, $ 5 per hoek kopen. Dus, als er 16 hoeken, maak je een $ 20 winst (4 x 5). Echter, als er slechts 7 hoeken, zul je $ 20 te verliezen. De spread aangeboden door bookmakers meestal verandert vaak afhankelijk van hoe de voetbalwedstrijd verloopt (als het eerste half uur voorbij zonder een hoek, bijvoorbeeld, de verspreiding zal worden verminderd.) Spread betting kan een lucratieve manier om geld te verdienen op voetbal gokken , maar is risicovoller dan alleen wedden op de uitkomst.

Share This Post