Index / Persoonlijke financiën / How to Purchase Short Term Disability

Share This Post

Persoonlijke financiën

How to Purchase Short Term Disability

Op korte termijn invaliditeitsverzekering betaalt een percentage van het salaris van een werknemer in het geval hij uitgeschakeld voor minder dan twee jaar wordt. Dergelijke plannen worden meestal aangeboden door een werkgever, en betaal overal 33-66

Advertisement

Op korte termijn invaliditeitsverzekering betaalt een percentage van het salaris van een werknemer in het geval hij uitgeschakeld voor minder dan twee jaar wordt. Dergelijke plannen worden meestal aangeboden door een werkgever, en betaal overal 33-66 procent van de standaard loon van een werknemer. Echter, handicap plannen op korte termijn worden gekocht door individuen door bedrijven zoals MetLife en Hartford Life. Op korte termijn arbeidsongeschiktheidsuitkeringen ook betrekking hebben op de zwangerschap en de hersteltijd. Het krijgen van een korte termijn invaliditeitsverzekering plan is belangrijk, omdat ongeveer 30 procent van de mensen het invoeren van de huidige werknemers tijdelijk op een bepaald punt in hun carrière zullen worden uitgeschakeld, volgens de Raad voor de Disability Awareness.

Overwegen of u op korte termijn invaliditeitsverzekering nodig. Als u aanzienlijke besparingen of andere financiële middelen hebt, kunt u alleen maar een langdurige arbeidsongeschiktheid plan. Echter, als je niet over een dergelijke middelen of zwanger zou kunnen worden in de toekomst, het krijgen van een korte arbeidsongeschiktheid plan is waarschijnlijk de investering waard. De meeste korte termijn invaliditeitsverzekering plannen kost ongeveer $ 197 per jaar (vanaf 2009), volgens Insure.com.

Vraag uw leidinggevende of human resources vertegenwoordiger over alle beschikbare korte termijn invaliditeitsverzekering plannen beschikbaar via uw werkgever. Vul alle vereiste formulieren als uw werkgever biedt de verzekering. U moet informatie te verstrekken zoals een eventuele chirurgische ingrepen of andere belangrijke ziekten. Uw premie wordt betaald via inhouding op uw salaris.

Onderzoek individuele handicap plannen op korte termijn door middel van grote verzekeringsmaatschappijen als uw werkgever niet dergelijke voordelen biedt. De meeste zelfstandigen die een vrij stabiel inkomen kunnen bewijzen kunnen ook krijgen hun eigen korte-termijn invaliditeitsverzekering. Bedrijven te beschouwen, omvatten MetLife, Hartford Life, Lincoln Financial Group, Unum, en Sun Life Financial (zie bronnen sectie).

Meld je aan voor de korte termijn invaliditeitsverzekering plattegrond van uw keuze. Zorg ervoor om te begrijpen hoe een groot deel van uw salaris deze verzekering in het geval van een korte termijn een handicap, met inbegrip van de zwangerschap zou betalen. Bovendien begrijpen hoe lang het duurt voordat uw voordelen te schoppen in na het uitschakelen van het evenement. De meeste verzekeringsmaatschappijen hebben een 1- tot 14 dagen wachten voordat ze beginnen met de uitgifte van handicap betalingen.

Betaal uw premies door elektronische cheque of credit card, afhankelijk van de verzekeraar. Sommige bedrijven sturen u ook een factuur, maar uw beleid is effectief totdat de betaling is ontvangen en verwerkt. De meeste handicap plannen op korte termijn moet worden betaald in driemaandelijkse of jaarlijkse termijnen.

Hints

Vergeet niet dat op korte termijn invaliditeitsverzekering meestal duren slechts één tot twee jaar. Zorg ervoor dat u uw persoonlijke verzekering aan te vullen door te zoeken naar langdurige arbeidsongeschiktheid verzekering, en het verbeteren van uw financiële stabiliteit met het houden van nood spaarfondsen.

Share This Post