Index / tech / How To Music Tracks op mijn website te verkopen

Share This Post

tech

How To Music Tracks op mijn website te verkopen

Als u een opname muzikant en zijn op zoek naar een manier om geld te verdienen van uw originele songs, de verkoop van MP3's online is een goede manier om te beginnen. Het verkopen van uw muziek op iTunes, CD Baby, of een andere externe retailer is ee

AdvertisementAls u een opname muzikant en zijn op zoek naar een manier om geld te verdienen van uw originele songs, de verkoop van MP3's online is een goede manier om te beginnen. Het verkopen van uw muziek op iTunes, CD Baby, of een andere externe retailer is een optie, maar heb je meer controle over het proces bij de verkoop van uw muziek op uw eigen website. U kunt uw eigen speciale website, social network profiel of blog gebruiken als een online winkel om uw muziek te bevorderen en zet een winst door het opnemen van een MP3-applicatie van waaruit bezoekers afzonderlijke nummers of hele playlists kunt kopen.

Kies een e-commerce oplossing die u zal toestaan ​​om elektronische betalingen online te ontvangen. Diverse open source e-commerce platforms beschikbaar zijn, zoals Magento en ZenCart, dat aanpasbare gebruikersinterfaces en andere opties te hebben. Als u gebruik maakt van WordPress voor uw website, moet u overwegen WP E-commerce, dat zal u toelaten om de betaling voor digitaal bestand downloads te accepteren. Andere opties zijn Easybe, Clickbank en Shopify, die allemaal bieden unieke voorkeuren, vergoedingen en aanpassingsmogelijkheden. U moet uw e-commerce applicatie te koppelen aan een Paypal of bankrekening om betalingen te accepteren.

Bepaal waar u graag de aankoop van muziek op uw website op te nemen. U kunt een hele pagina naar de winkel te wijden of gewoon plaats een widget op uw homepage, waar je fans direct tracks kunt kopen.

Installeer de muziekwinkel toepassing door het inbedden van de broncode voor de e-commerce platform dat u in uw website hebt geselecteerd. U moet een aanvraag website editing zoals Microsoft Frontpage of Adobe Dreamweaver die u zal toestaan ​​om de HTML-code van uw website te bewerken gebruiken.

Bewerk de HTML-code van uw online winkel om de interface en het uiterlijk aan te passen. Elke e-commerce platform is iets anders, dus je moet de handleiding van uw specifieke oplossing te raadplegen om precies te bepalen hoe u deze wijzigingen kunt maken.

Upload de muzieknummers die u wenst te verkopen aan de database van uw website. Terwijl sommige online winkels zal u toelaten om de input van uw tracks via een speciale gebruikersinterface, zullen andere e-commerce platforms vereisen dat u de code van de winkel om links naar uw MP3-bestanden te maken te bewerken. Stel de prijs van elk nummer dat u verkoopt.

Hints

Probeer niet om opnamen die u niet de eigenaar van de auteursrechten op, want dit is in strijd met de wet te verkopen.

Share This Post