Index / Huis / How to Make Room Dividers met Gordijnen

Share This Post

Huis

How to Make Room Dividers met Gordijnen

Gordijnen en gordijnen maken verrassend effectieve scheidingswand, zodat u de kans om niet alleen de verschillende gebieden van het huis te definiëren, maar ook kleur, textuur en patroon toe te voegen in een decoratieve functie die kan worden gewijzi

AdvertisementGordijnen en gordijnen maken verrassend effectieve scheidingswand, zodat u de kans om niet alleen de verschillende gebieden van het huis te definiëren, maar ook kleur, textuur en patroon toe te voegen in een decoratieve functie die kan worden gewijzigd of bijgewerkt op een bevlieging. Gordijn kamer verdelers zijn ideaal opties voor plattegronden waar je niet wilt dat de kosten oplopen van een ingelijste muur, of waar u de vorm of de privacy van de ruimte willen flexibel zijn. Ze kunnen zelfs maken de dramatische gevoel van een podium.

Wat je nodig hebt

 • Meetlint

  Potlood

  gordijnen

  hangers

  Opknoping staaf of tracks en hardware

  20-pound muurankers

  Stud finder

  50-pond stalen muurankers

  24-inch niveau

  Boormachine

  Trapladder

Voorbereiding

Meet waar u de gordijnen te plaatsen om de ruimte te verdelen. De lengte van de gordijnen moet overspannen bepaalt vaak de hangende wijze.

Kies een hangende methode. Gordijnen die grote ruimtes te verdelen zijn best opgehangen aan het plafond gemonteerde draden of tracks. Een fundamentele paal of een wand-circuit is meestal het meest effectief voor opknoping gordijnen aan de overkant van een opening of doorgang tussen de twee kamers. Een dikke paal gemonteerd op kast mounts werkt goed voor het overbruggen van smalle ruimtes.

Selecteer een weefsel gewicht. Dikke gordijnen zijn visueel zwaar en zijn goede keuzes waar privacy en klinken demping zijn de belangrijkste zorgen. Vitrage werken het best wanneer het doel is om lichttransmissie gehele ruimte, en waarbij de verdeler is bedoeld als meer decoratieve eigenschap.

Kies een stof stijl uit de brede waaier van beschikbare kleuren, patronen en texturen. Selecteer één op basis van uw budget, de look die past bij de andere decoratieve elementen in de kamer, en een verschijning die je aanspreekt.

Het installeren in een doorgang

Houd de gordijnroede in positie tegen de muur. Een beroep doen op een helper om de staaf vast te houden terwijl u een 24-inch-niveau te gebruiken om de stang voor de te controleren.

Markeer de hanger locaties op de wand aan weerszijden van de opening.

Raadpleeg stud locatie aan weerszijden van de opening met een stud finder. Schroef de hangers in de noppen met de bijgeleverde schroeven. Gebruik 20-pound muurankers als de hangers niet meer dan studs zijn gepositioneerd

Plaats de gordijnroede of volgen op de hangers en de gordijnen op te hangen.

Het installeren van de overkant van een smalle ruimte

Meet in van de ene kant muur en van de vloer naar de locatie van uw eerste kast stang te monteren bepalen. Meet op dezelfde afstand op de tegenoverliggende muur en maak een markering.

Controleer op noppen onder de berg locatie, met behulp van een stud finder. Als er niet een stud onder het merk, hetzij aan te passen aan de locatie van de berg, of zijn bereid om 50 pond stalen muurankers gebruiken voor de schroeven van de Mount's.

Houd de mount, dat is een gesloten cirkel op de locatie die u hebt gemarkeerd, en het cijfer voor de schroefgaten.

Schroef de houder aan de muur met de bijgeleverde schroeven, of rijden in de 50-pound muurankers als nodig, en schroef de berg in de ankers.

Klem een ​​24-inch-niveau om de 2 inch dikke kast paal en schuif deze in de muur te monteren. Houd de paal in plaats tegen de tegenoverliggende muur, het controleren op het niveau en het verhogen of als nodig is het verlagen van de paal.

Schuif de U-vormige paalbevestiging onder het uiteinde van de paal bij het niveau en de markering voor de schroeven of ankers. Verwijder de paal en draai de houder aan de muur als je bij de eerste mount deed.

Hang de gordijnen op de paal, en zet op zijn plaats.

Het installeren van het plafond-Hung Verdelers

Zoek en markeer de balken met behulp van een stud finder.

Houd de track in stand, terwijl staande op een ladder. Een beroep doen op een helper voor zover nodig, en markeer de schroefgaten of beugel posities, zodat ze overeen met de balken.

Schroef de titels of spoor beugels aan het plafond met behulp van de bij de tracks bijgeleverde schroeven.

Bevestig de hangers aan de gordijnen, en monteer de gordijnen in de tracks.

Hints

Houd gordijn kamer verdelers van golvende wanneer de deuren of ramen worden geopend, door naaien munten of dunne stalen staven in de zomen.

Een kralen gordijn is een klassieke keuze deuropening of gedeeltelijke scheidingswand. Kies een stijl die past bij de uitstraling van de kamer.

Dikke gordijnen materiaal zoals fluweel gecombineerd met overhead tracks plafond kan oplopen tot een aanzienlijke gewichtsbesparing. beveiligen altijd overhead tracks in balken aan de tracks en gordijnen kan vallen.

Share This Post