Index / Eten drinken / How to Make Popcorn Ballen Met Corn Syrup

Share This Post

Eten drinken

How to Make Popcorn Ballen Met Corn Syrup

Popcorn ballen zijn een eenvoudig te maken traktatie die een knapperige textuur en zoete smaak combineert. Veel mensen maken popcornballen rond Halloween, maar ze kunnen worden genoten op elk moment tijdens het jaar. -Winkel gekocht popcorn ballen zi

Advertisement

Popcorn ballen zijn een eenvoudig te maken traktatie die een knapperige textuur en zoete smaak combineert. Veel mensen maken popcornballen rond Halloween, maar ze kunnen worden genoten op elk moment tijdens het jaar. -Winkel gekocht popcorn ballen zijn verkrijgbaar in de winkels, met name in de herfst, maar het maken van je eigen kunt u ingrediënten variëren om uw eigen smaak te creëren. Er zijn veel recepten voor popcornballen en ingrediënten zoals poedersuiker kan worden gebruikt om de snack te zoeten. Corn syrup is een ander ingrediënt regelmatig gebruikt om zoete popcorn ballen te maken.

Wat je nodig hebt

Kook olie

papieren handdoeken

Grote mengkom

12 kopjes popcorn

3 kopjes gehakte gemengde noten en gedroogde vruchten (optioneel)

Houten lepel

Pot

1 1/4 kopje witte suiker

3/4 kop bruine suiker

1 kopje corn syrup

1/2 kopje water

1/2 kop boter

1 theel. vanille

Candy thermometer

Margarine

bakplaat

vetvrij papier

Stap 1

Giet een kleine hoeveelheid olie op een papieren handdoek. Veeg de handdoek rond de binnenkant van een grote kom met een non-stick oppervlak te creëren. Gooi de papieren handdoek als je klaar bent.

Stap 2

Giet 12 kopjes popcorn in je mengkom. Roer er 3 kopjes gehakte noten, zoals pecannoten en pinda's, of gedroogde vruchten. U kunt uw popcorn ballen geven een zouter of een zoetere smaak, afhankelijk van welk type van noten of gedroogde vruchten u toe te voegen aan de mix.

Stap 3

Plaats 1 1/4 kopje witte suiker, 3/4 kop bruine suiker, 1 kopje corn syrup, 1/2 kopje water en 1/2 kop boter in een pot. Roer de ingrediënten terwijl ze te verwarmen tot 260 graden Fahrenheit. Gebruik een snoepje thermometer om de temperatuur te meten.

stap 4

Haal de pan van het vuur en roer er 1 theelepel. vanille.

stap 5

Giet de corn syrup mengsel over de popcorn, noten en vruchten in de kom. Meng goed met je houten lepel, het draaien van de ingrediënten op in de kom en roeren om de zoete corn syrup oplossing gelijkmatig te verdelen. Laat het mengsel afkoelen enkele minuten voordat de ballen.

stap 6

Wrijf margarine over je vingers en de palmen van je handen, zodat de popcorn bal mengsel niet vasthouden aan je handen als je de ballen te vormen. Pick-up een handvol van het mengsel op een tijd en maak een bal. Leg de ballen op een wax-papier beklede bakplaat en laat ze volledig afkoelen.

Hints

Maak je eigen popcorn bal recepten door het toevoegen van favoriete ingrediënten of smaken. Pindakaas of caramel stukjes toe te voegen een andere smaak. Kleurrijke granen kunnen worden toegevoegd om uw popcorn ballen kijken meer feestelijk.

Store gekoeld popcorn ballen in een luchtdichte verpakking.

Share This Post