Index / Eten drinken / How to Make Peanut Butter Balls

Share This Post

Eten drinken

How to Make Peanut Butter Balls

Sommige snoepjes behoren tot de meest uitdagende van huisgemaakte lekkernijen, waarbij zorgvuldige temperatuur management en een delicate aanraking met gesmolten suiker. Anderen vallen aan de andere kant van het spectrum moeilijkheid, die weinig meer

Advertisement

Sommige snoepjes behoren tot de meest uitdagende van huisgemaakte lekkernijen, waarbij zorgvuldige temperatuur management en een delicate aanraking met gesmolten suiker. Anderen vallen aan de andere kant van het spectrum moeilijkheid, die weinig meer dan een paar minuten mengen. Pindakaas balletjes vallen regelrecht in de tweede categorie, een verleidelijk rijk en zoet gebak dat is eenvoudig genoeg voor zelfs jonge kinderen te maken.

Wat je nodig hebt

Boter of margarine

Pindakaas

Mengkom

Zout

Vanille extract

Banketbakkerssuiker

bakplaat

Folie of bakpapier

Chocolade dompelen wafers of een andere vorm van chocolade

Vork

Stap 1

Maatregel 1 deel boter of margarine en 8 delen pindakaas in een mengkom. Voeg een snuifje of twee van zout, als je pindakaas is de "100 procent peanuts" variëteit.

Stap 2

Verwarm de pindakaas en boter over een dubbele ketel of bij 50 procent vermogen in de magnetron, tot het zacht en gemakkelijk geroerd. De vereiste tijd zal variëren, afhankelijk van de grootte van de batch je maakt, maar dit mag slechts enkele minuten. Verwarmen van het mengsel is optioneel, maar het maakt het gemakkelijker om de suiker te nemen.

Stap 3

Roer in een splash van vanille-extract; dan beginnen met het toevoegen van suiker in poedervorm banketbakker. In de regel, dan heb je dezelfde hoeveelheid suiker als pindakaas, in volume moet ongeveer, dus beginnen met een kopje suiker voor elk kopje pindakaas. Meng met de hand of met de hand of mixer, totdat de ingrediënten samen een stijf deeg. Pinda boters variëren sterk in hun consistentie, dus voeg meer poedersuiker als nodig is tot het mengsel stevig.

stap 4

Vorm de pindakaas mengsel in balletjes van ongeveer 1 inch in diameter, en schik ze gelijkmatig op een bakplaat bekleed met folie of perkament. Koel de ballen 's nachts, of vries ze gedurende 30 minuten, om ze te verstevigen vóór het dompelen.

stap 5

Smelt de chocolade "dompelen wafers" of "candy smelt 'in een hittebestendige kom boven een bain-marie of op half vermogen in de magnetron. Een gewone donkere chocolade bar of chocolate chips zal ook werken, hoewel je nodig zou kunnen hebben om dunne de chocolade lichtjes met plantaardige olie om een ​​dunne, gelijkmatige laag te bereiken op uw snoepjes.

stap 6

Laat de ballen in je chocolade een voor een, tillen ze uit met een vork. Laat de overtollige chocolade afvoer van uw vork voor een paar momenten; Daarna werkt de vork over de rand van uw kom om verdere accumulatie te verwijderen. Transfer de gedimde pindakaas ballen om een ​​vel pan bekleed met perkament of vetvrij papier, en gebruik een tandenstoker of de bovenkant van een mes om ze te glijden uit je vork. Herhaal dit voor de resterende ballen, re-warming uw chocolade als nodig te houden glad en loopneus.

Share This Post