Index / Kunst en Vermaak / How to Make My Honda Goldwing Louder

Share This Post

Kunst en Vermaak

How to Make My Honda Goldwing Louder

Zichtbaarheid is een problemen voor de motorrijder. Vaak zal een personenauto niet zien een motorfiets, die leidt tot de motorfiets gezegde, "Loud pipes levens redden." De gedachte is dat een luide uitlaat verhoogt de kans dat een conventionele

AdvertisementZichtbaarheid is een problemen voor de motorrijder. Vaak zal een personenauto niet zien een motorfiets, die leidt tot de motorfiets gezegde, "Loud pipes levens redden." De gedachte is dat een luide uitlaat verhoogt de kans dat een conventionele bestuurder een fiets zullen horen voordat ze het zien, dus de kans op ongelukken als gevolg van het zicht problemen verminderen. Als gevolg hiervan veel motorrijders willen hun aanwezigheid bekend door het veranderen van de fabriek-issue dempers op hun fiets en het produceren van een luidere uitlaat te maken. Om de dempers op uw eigen fiets te wijzigen, moet u een goede praktische kennis van motorfietsen en het juiste gereedschap te hebben.

Wat je nodig hebt

verstelbare moersleutel

Dopsleutel

Nieuwe uitlaat

Neem contact op met uw lokale Honda fiets winkel om te zien of de dempers je wilt beschikbaar zijn. Vraag hen welk model het beste is voor het produceren van de bijzondere geluidsniveau u wenst. Overweeg het gebruik van uw lokale winkel meer dan het vinden van onderdelen online, omdat niet in staat zal zijn om te vragen om hulp bij het installeren en het onderhoud. Nieuwe fietsen kunnen komen met deze verandering al geïnstalleerd als je vraagt ​​voor de aankoop van uw fiets op voorhand. U kunt ook posten op Goldwing forums online om advies te krijgen over welke dempers het beste werken voor het geluidsniveau die u wenst.

Controleer of de staart sectie en de zitting moeten worden verwijderd wanneer het veranderen of het vervangen van de uitlaatpijpen. Verwijder vervolgens alle bouten van de uitlaatpijpen en leg ze opzij. Verwijder de uitlaatpijpen, die zeer voorzichtig de haven waar ze passen niet te beschadigen - de vaststelling van de poort kan blijken te zijn vrij duur te zijn, dus wees voorzichtig.

Grijp deze kans om dit meestal ontoegankelijke gebied van de fiets goed schoon te maken en plaats de nieuwe leidingen in de uitlaat poort en sluit alle bouten en beugels. Vervang de zitting en de staartsectie indien nodig.

Begin uw fiets en het testen van de leidingen. Gebruik deze mogelijkheid om dubbel te controleren elk beugels of bouten voor losheid, zoals de motor die je moet zien eventuele zwakke punten in uw installatie. De nieuwe leidingen moeten het gewenste niveau van decibel u zijn op zoek naar de productie, maar zo niet, vraag dan uw dealer voor tips over hoe u het geluidsniveau van uw fiets nog verder te verbeteren.

Recycle of verkopen van uw oude leidingen of geef ze gratis weg op Freecycle. Meer dan waarschijnlijk is iemand die naar een rustigere rit te krijgen en zullen waarderen uw het aanbieden van online veiling of voor een lage prijs door een Goldwing forum.

Hints

Neem contact op met uw lokale manege of dealer als er een verordening tegen luide leidingen. Sommige staten - zoals Californië - verhuizen naar luide leidingen te reguleren. Vind je jezelf met een fiets kun je niet rijden als uw leidingen zijn te luid, dus controleren alvorens te kopen.

Share This Post