Index / tech / How to Make My Comcast Remote Zet de TV

Share This Post

tech

How to Make My Comcast Remote Zet de TV

Na het opzetten van uw Comcast box, kunt u de afstandsbediening om de tv uit en aan te zetten te programmeren. Comcast afstandsbedieningen komen met een lijst van tv-codes, maar als je de lijst hebt verloren of als de codes in de lijst werken niet op

AdvertisementNa het opzetten van uw Comcast box, kunt u de afstandsbediening om de tv uit en aan te zetten te programmeren. Comcast afstandsbedieningen komen met een lijst van tv-codes, maar als je de lijst hebt verloren of als de codes in de lijst werken niet op uw TV, kunt u zoeken naar een werkende code met behulp van de zoekfunctie op de afstandsbediening.

Zet de TV aan en druk op "TV" op de afstandsbediening. Druk op "Setup" en vasthouden totdat u de TV-toets op de afstandsbediening knipperen twee keer. Laat de toets "Setup".

Gebruik het numerieke toetsenbord in te voeren "991." De TV-toets zal twee keer knipperen.

Richt de afstandsbediening op de TV. Druk op de "Power" en vervolgens "TV" langzaam om door de lijst met codes. Als de TV wordt uitgeschakeld, stoppen.

Druk op de toets "Setup" om de code te vergrendelen in de afstandsbediening. Als het klaar is, zal de "TV" knop twee keer knipperen.

Zet de tv aan en uit door op de "TV" knop en druk "Power".

Zoeken naar codes voor andere apparaten zoals een tweede tv, videorecorder of dvd-speler op dezelfde manier, maar de plaats van de "TV" knop met de knop "AUX".

Share This Post