Index / tech / How to Get Windows Media Player om Amazon MP3 Songs Speel

Share This Post

tech

How to Get Windows Media Player om Amazon MP3 Songs Speel

Amazon verkoopt MP3-songs die compatibel met de meeste media player applicaties. Wanneer u een nummer te downloaden, kunt u een programma genaamd Amazon MP3 Downloader gebruiken om automatisch nummers naar een specifieke map in iTunes of Windows Medi

Advertisement

Amazon verkoopt MP3-songs die compatibel met de meeste media player applicaties. Wanneer u een nummer te downloaden, kunt u een programma genaamd Amazon MP3 Downloader gebruiken om automatisch nummers naar een specifieke map in iTunes of Windows Media Player te downloaden en te importeren. Als u nog niet gedownload Amazon MP3 Downloader, of je hebt niet het programma geconfigureerd is om nummers te importeren, kunt u handmatig uw Amazon downloads af te spelen in Windows Media Player.

Open de Amazon MP3 Downloader en klik op "View Download Folder" onder de werkbalk van het programma. Als u niet de software is geïnstalleerd, klikt u op "Start", gevolgd door "Music" en dubbelklik op het "Amazon MP3" map.

Dubbelklik op de map voor de artiest die u wilt afspelen, dubbelklik op een albumtitel aan de meegeleverde MP3-nummers te bekijken.

Klik rechts op het nummer dat u wilt afspelen en selecteer "spelen met Windows Media Player" in het menu dat verschijnt. De song zal beginnen te spelen in Windows Media Player.

Hints

Wilt u automatisch toekomstige Amazon MP3's toevoegen aan uw Windows Media Player-bibliotheek, geopend Amazon MP3 Downloader en selecteer "Preferences" uit het menu "Bestand". Selecteer "Het toevoegen aan de Windows Media Player" onder "Wanneer een item eindigt het downloaden," en klik op 'OK' om uw wijzigingen toe te passen.

Share This Post