Index / Persoonlijke financiƫn / How to Get Vrij Voedsel Vouchers voor de supermarkt

Share This Post

Persoonlijke financiƫn

How to Get Vrij Voedsel Vouchers voor de supermarkt

Heb je ooit gehoord van de mensen die bonnen voor gratis producten? Ooit afgevraagd waar ze te krijgen? Je staat op het punt om te leren! Deze voedsel bonnen voor gratis eten komen rechtstreeks van producenten van voedingsmiddelen. Je zal in contact

Advertisement

Heb je ooit gehoord van de mensen die bonnen voor gratis producten? Ooit afgevraagd waar ze te krijgen? Je staat op het punt om te leren!

Deze voedsel bonnen voor gratis eten komen rechtstreeks van producenten van voedingsmiddelen. Je zal in contact met hen. Maar eerst moet je voor te bereiden. Bewaar de verpakking voor elk item dat je eet, zodat u kunt verwijzen naar het wanneer u contact opneemt met de fabrikant. Bij elke maaltijd, opnemen wat u en uw familie vond en niet graag over elk item: smaak, textuur, gebruiksgemak, de verpakking, hoe het maakte je je voelt. Was het moeilijk openen van de buis van Pillsbury koekjes? Schrijf dat op. Heeft u problemen het mengen van uw baby formule te hebben? Schrijf dat op. Heeft u waarderen hoe gemakkelijk het was voor uw twaalfjarige die chocolate chip cookies uit een mix te maken? Al deze dingen zijn feedback dat de fabrikanten te waarderen. Denk aan jezelf een evaluator elke keer dat je eten in je mond.

Vervolgens contact op met de fabrikant. U kunt dit doen via de telefoon, post of e-mail. De contactgegevens kunnen op de verpakking. Als u de informatie niet kunt vinden wat je nodig hebt op de verpakking. Ren zoektocht naar het item en fabrikant evenals de woorden "Contact" op een goede zoekmachine zoals Google. Geef hen uw feedback. Als je kunt opnemen iets persoonlijks te trekken in de lezer des te beter. Aan het einde vraag hen of ze hebben geen coupons beschikbaar om te verzenden. Wees altijd beleefd.

Blijf op de hoogte van wie je hebt gecontacteerd, voor wat en wanneer het gebruik van een computer document, een notebook, wat voor u werkt het beste. Schrijf maar een keer om de zes maanden voor elk product dat u gebruikt. Na zes maanden te schrijven weer.

Zodra u uw gratis eten vouchers te krijgen, kunt u ze meteen gebruiken natuurlijk. Of u kunt ze maximaliseren netto u nog meer gratis eten. Ja, je leest het goed. Meer gratis eten. Lees mijn artikel, "Hoe te gebruiken Vrij Voedsel Vouchers in de supermarkt" voor meer informatie.

Share This Post