Index / Onderwijs / How to Get Voorbereid voor de zevende klas

Share This Post

Onderwijs

How to Get Voorbereid voor de zevende klas

Studenten die zich willen voorbereiden voor het volgende leerjaar niveau moeten worden geprezen om hun ambitie, dus wees niet bang om je leraren vragen voor studiematerialen zijn. Zij zullen waarschijnlijk onder de indruk van uw enthousiasme voor stu

AdvertisementStudenten die zich willen voorbereiden voor het volgende leerjaar niveau moeten worden geprezen om hun ambitie, dus wees niet bang om je leraren vragen voor studiematerialen zijn. Zij zullen waarschijnlijk onder de indruk van uw enthousiasme voor studie. Zevende klas is een belangrijk jaar in de middelbare school, omdat het bereidt studenten voor op de academische concepten die aan bod komen in de achtste rang, en achtste rang vaardigheden de basis leggen voor de middelbare school. Zo, de voorbereiding voor de overgang daadwerkelijk gaat om aandacht van het zesde leerjaar klassen, omdat de zevende klas werk zal voortbouwen op die informatie.

Wat je nodig hebt

Internettoegang (optioneel)

Zie de school counselor voor meer informatie over de manier waarop de zevende klas verschilt van het zesde leerjaar. De school counselor zou kunnen hebben studiemateriaal beschikbaar. Schooladviseurs weten ook hoe gestandaardiseerde tests van jaar tot jaar en kan helpen de studenten voor te bereiden op de vooruitgang in het testen moeilijkheden.

Vraag uw schoolbibliothecaris voor boeken die op of boven de zevende klas leesniveau. Gebruik deze leesmateriaal woordenschat vaardigheden te verbeteren. Elke keer dat u een onbekend woord tegenkomt, zoek de definitie in een print of online woordenboek. Maak een lijst van boeken te lezen tijdens de zomer.

Vraag je wiskunde leraar om kopieën van de zevende klas wiskunde werkbladen. Uw zesde klas wiskunde leraar kan niet verantwoordelijk voor de zevende klas wiskunde klassen, dus misschien wil je naar de zevende klas wiskunde leraar vraagt ​​voorbereiding materialen.

Kijk online met je ouders voor studie activiteiten die helpen bij bereiden studenten voor op de zevende klas. Een goed voorbeeld is FamilyEducation resource "Uw Zevende Grader," welke activiteiten die helpen de studenten voor te bereiden op de zevende klas academische vaardigheden (referentie 1) biedt. Het is gericht op ouders, maar u kunt het samen te verkennen. Je ouders kunnen ook meer vertrouwd met het gebruik van zoekmachines en in staat zijn om u te helpen uw resultaten op het internet te beperken zijn.

Gebruik de zomervakantie voor te bereiden op de zevende klas door het lezen van de hele zomer, vooral boeken die je weet dat ze op de zevende klas leesniveau. Blijf op de hoogte met de rekenvaardigheden door het invullen van werkbladen en door het gebruik van wiskunde elke dag. Gebruik math door het berekenen van alle uitgaven geld dat je zou kunnen hebben die vanuit uw uitkering of papieren route, bijvoorbeeld, of het veranderen van de portie behoeften van recepten.

Bereid je voor om je studie vaardigheden bijschaven. Het verbeteren van studievaardigheden maakt de school makkelijker algemene omdat je niet hoeft te sorteren door ongeorganiseerd handouts en studiegidsen om de informatie die u nodig hebt. Volgens greatschools, kunnen zevende klassers profiteren van het leren van een planner te gebruiken. Vraag uw begeleidingsadviseur over een gratis planners de school mogelijk beschikbaar (referentie 2) hebben.

Share This Post