Index / Persoonlijke financiën / How to Get Verzekering voor een patiënt kanker

Share This Post

Persoonlijke financiën

How to Get Verzekering voor een patiënt kanker

Een diagnose van kanker is een verwoestende ding, maar nog meer verwoestende voor degenen die niet verzekerd zijn. De enorme kosten van de succesvolle behandeling van kanker is onbetaalbaar voor de meeste mensen die geen verzekering hebben. Echter, w

Advertisement

Een diagnose van kanker is een verwoestende ding, maar nog meer verwoestende voor degenen die niet verzekerd zijn. De enorme kosten van de succesvolle behandeling van kanker is onbetaalbaar voor de meeste mensen die geen verzekering hebben. Echter, winkelen voor de verzekering na de diagnose kanker is ook moeilijk, omdat veel verzekeringspolissen uitsluiten reeds bestaande voorwaarden. Het is echter mogelijk om een ​​verzekering voor een kankerpatiënt met wat geduld en graven te vinden. U moet begrijpen dat dit niet een snel, eenvoudig proces, maar er zijn middelen die beschikbaar zijn voor onverzekerde patiënten met kanker.

Wat je nodig hebt

Verzekeringsagent

Denk aan uitbreiding van uw huidige verzekering door middel van COBRA. Uw verzekeraar kan de dekking niet dalen als gevolg van uw diagnose en COBRA is een federale wet die het mogelijk maakt om verder te gaan met uw werkgever aangeboden verzekering, zolang je betaalt de groep tarief voor het. Onthoud echter dat COBRA is geen permanente oplossing, dus je moet om te winkelen voor de verzekering.

Kijk voor een plan dat u niet nodig heeft om medische aandoeningen onthullen of zal niet ontkennen dekking op basis van gezondheidsproblemen. Deze worden "gegarandeerd issue" plannen genoemd. Hoewel deze zijn vaak duur verzekeringen, ze zijn beter dan niet hebben van een op alle.

Gebruik HIPAA wetten bij het wisselen van baan. Onder HIPAA wet, hebt u recht op de ziektekostenverzekering te ontvangen van uw nieuwe werkgever, indien het wordt aangeboden, ongeacht uw gezondheid of de gezondheid van uw gezin. HIPAA geldt alleen voor die mensen die een verzekering voor ten minste 12 maanden voorafgaand aan het veranderen van baan hebben gehad.

Denk aan het werken met een onafhankelijke makelaar. Zorg ervoor dat de makelaar weet over uw conditie, zodat hij kunt winkelen voor verzekering voor een kankerpatiënt.

Controleer of uw staat heeft een gegarandeerde kwestie individuele verzekering plan. Deze zijn niet uit wat uw gezondheid voorwaarden kan worden aangeboden.

Overwegen toetreding een HMO in uw omgeving. Zorgorganisaties bieden vaak een jaarlijkse open inschrijving periode, en gedurende deze tijd die u kunt toepassen zonder screening gezondheid.

Inchecken in staat programma's, zoals Medicare en Medicaid. Als u een laag inkomen, kunt u in staat om de verzekering te krijgen voor een kankerpatiënt door de staat.

Hints

Terwijl u werkt met een makelaar, overweeg dan doen wat werk op uw eigen om een ​​gegarandeerde kwestie plan te vinden.

Teken nooit aan voor een verzekering zonder het lezen van het grondig eerste. Misschien vindt u dat er een katastrofisch ziekte clausule dat de behandeling uitsluit voor bepaalde ziekten, zoals kanker.

Doe je werk niet stoppen totdat je hebt bedacht uw verzekering situatie als je in dienst van een bedrijf dat voordelen biedt.

Share This Post