Index / wettelijk / How to Get UK Burgerschap & Paspoort voor een nakomeling

Share This Post

wettelijk

How to Get UK Burgerschap & Paspoort voor een nakomeling

Aan een Britse nationaliteit en paspoort voor een nakomeling krijgen, moet je eerst een Britse staatsburger door geboorte of zijn een genaturaliseerde Britse burger. Als u een Britse moeder en zijn geboren tussen 1961 en 1983, kunt u in aanmerking ko

Advertisement

Aan een Britse nationaliteit en paspoort voor een nakomeling krijgen, moet je eerst een Britse staatsburger door geboorte of zijn een genaturaliseerde Britse burger. Als u een Britse moeder en zijn geboren tussen 1961 en 1983, kunt u in aanmerking komen voor de Britse nationaliteit. Volgens de Britse ambassade, kunnen kinderen die geboren zijn na 31 december 1982 in de Verenigde Staten (wiens vaders zijn Britse burgers) ook zijn Britse burgers door afstamming.

Het krijgen van een Britse burgerschap voor een nakomeling

Complete vorm MN1, beschikbaar op de website UK Border Agency (zie bronnen) als uw kind jonger is dan 18. U moet het staatsburgerschap aanvragen door middel van het recht of naturalisatie als uw kind is meer dan 17.

Volg de instructies MN1 door het invullen van het formulier leesbaar (in hoofdletters) in zwarte of blauwe inkt. Onder meer van het kind naam, geboortedatum en -plaats / geboorteland. Uw kind moet het staatsburgerschap criteria van Britse nationaliteit wetten te voldoen en een goede reputatie als hij meer dan 9 jaar oud.

Dien de aanvraag servicekosten en inclusief benodigde documenten, zoals kopie├źn van de geboorteakte, paspoort van het kind, de ouders huwelijksakte of geregistreerd partnerschap certificaat, rechterlijk bevel / daad (als burgerschap door een voogd wordt ingediend). Wees er zeker van te ondertekenen en te dateren het formulier.

Als u in het Verenigd Koninkrijk woont, mail het ingevulde aanvraagformulier naar:

UK Border Agency (Departement 1)
PO Box 306
LIVERPOOL
L2 0QN

Als u op de Kanaaleilanden of het eiland Man woont, stuur het formulier naar de gezaghebber. Of, als je ergens anders woont, stuur het formulier naar de dichtstbijzijnde Britse consulaat, ambassade of High Commission (zie bronnen).

Wacht op goedkeuring en volg de instructies voor het staatsburgerschap van uw afstammeling, met inbegrip van de eed van trouw te bevestigen aan Hare Majesteit de Koningin aan het staatsburgerschap af te ronden.

Het krijgen van een Brits paspoort voor een afstammeling Geboren in de VS

Na ontvangst van het burgerschap voor uw nakomeling geboren in de VS contact op met de Britse ambassade in Washington of bezoek www.ukinusa.fco.gov.uk een aanvraag voor een paspoort.

Vul alle vereiste documenten en vul de benodigde formulieren. Formulieren moeten worden afgedrukt in zwart-wit. Paraferen elke pagina op de vorm vak met de tekst, "Please paraferen hier." Een vingerafdruk kan gebruikt worden indien de aanvrager haar naam niet kunnen paraferen, samen met een brief van de verklaring van haar arts of familielid.

Krijg pasfoto's genomen. Zorg ervoor dat de foto's voldoen aan paspoort normen die door de International Civil Aviation Organization ingesteld en worden geplaatst tegen een witte achtergrond.

Submit twee recente en identieke foto's, samen met bewijsstukken en vergoedingen. Dit kan het kind en moeder Britse geboorteakten (voor kinderen die geboren zijn op of na 1 juli 2006 in het Verenigd Koninkrijk) op te nemen; vader UK geboorteakte / naturalisatie en huwelijksakte of een verklaring van de moeder; geboortebewijs of naturalisatie document (voor kinderen die geboren zijn op of na 1 juli 2006 buiten het Verenigd Koninkrijk); of van de vader Verenigd Koninkrijk of Britse overzeese gebiedsdelen geboorteakte / naturalisatie en huwelijksakte of een verklaring van de moeder.

Woon geen interviews met de Identity and Passport Service met de identiteit van uw kind bevestigen als hij is 16 jaar of ouder.

Share This Post