Index / Persoonlijke financiën / How to Get Student Loans vergeven als voor de sociale zekerheid Disability

Share This Post

Persoonlijke financiën

How to Get Student Loans vergeven als voor de sociale zekerheid Disability

Als u haalde leningen voor studenten met het oog op de kosten van een hbo-opleiding te dekken, bent u over het algemeen verplicht om de leningen terug te betalen na je afstuderen en begint te werken - maar soms is het leven niet uit te werken zoals g

Advertisement

Als u haalde leningen voor studenten met het oog op de kosten van een hbo-opleiding te dekken, bent u over het algemeen verplicht om de leningen terug te betalen na je afstuderen en begint te werken - maar soms is het leven niet uit te werken zoals gepland. Als u arbeidsongeschikt wordt en niet meer in staat om te werken voordat u uw studieleningen hebt afbetaald, kan uw geldschieter uw leningen vergeven als je aan bepaalde criteria voldoen. Gewoon in aanmerking komen voor de sociale zekerheid handicap betekent niet dat uw leningen zal worden vergeven, hoewel; U moet voldoen aan aanvullende criteria.

Wat je nodig hebt

Bewijs van invaliditeit

Bewijs van inkomen

Praat met uw arts over de vraag of u in aanmerking kunnen komen om uw leningen voor studenten vergeven. Voor u in aanmerking te komen, moet uw arts verklaren dat uw invaliderende aandoening voorkomt dat u uit te werken en heeft geduurd of wordt verwacht voor het laatst voor ten minste vijf jaar. Om te kwalificeren voor de sociale zekerheid handicap, moet uw invaliderende aandoening worden verwacht voor het laatst voor ten minste één jaar, dus je zou kunnen in aanmerking komen voor de sociale zekerheid handicap, maar nog steeds niet in aanmerking komen voor de vergeving van uw leningen voor studenten.

Neem contact op met de houder van uw student lening en vraag een totale en blijvende invaliditeit Discharge Application. U zult niet worden verwacht dat betalingen op uw lening in afwachting van uw aanvraag wordt beoordeeld, maar je zult nog steeds accumuleren rente op uw lening, die je zal moeten later terug te betalen als uw lening niet vergeven.

Compleet deel één van de applicatie met blauwe of zwarte inkt. Voorzie uw sofi-nummer, uw volledige naam, uw adres en uw telefoonnummer.

Meld artikel 3 van de toepassing in de inkt. U moet een aanvraag voor een totale en blijvende invaliditeit Discharge met een originele handtekening in te dienen; een gekopieerde handtekening worden niet geaccepteerd.

Neem de applicatie om uw arts en vraag hem om deel vier voltooien. Alleen een arts van de geneeskunde of een arts van de osteopathie kan dit formulier in te vullen. Formulieren ingevuld door andere zorgverleners, zoals nurse practitioners en physician assistants, worden niet geaccepteerd.

Toetst de toepassing nadat uw arts Sectie heeft voltooid 4. Zorg ervoor dat alle vragen zijn beantwoord en dat uw arts gedetailleerde informatie over hoe uw invaliditeit voorkomt dat u uit te werken heeft verstrekt.

Mail het ingevulde aanvraagformulier naar het adres van de toepassing.

Zorg voor aanvullende documentatie indien gevraagd, zoals fiscale dossiers en andere bewijs van inkomen. U mag een kopie van uw award brief van de sociale zekerheid te bieden, maar extra bewijs van inkomen kan worden verlangd.

Hints

Neem contact op met uw bankier als u hulp nodig het invullen van de aanvraag voor een totale en blijvende invaliditeit Discharge of als u vragen hebt over een gevraagde documentatie nodig. Reageren op alle verzoeken om aanvullende informatie of documentatie onmiddellijk.

Share This Post