Index / wettelijk / How to Get Speeding Tickets Off Your Record

Share This Post

wettelijk

How to Get Speeding Tickets Off Your Record

Meerdere snelheidsovertredingen tickets op uw rij-record kan leiden tot hogere verzekeringspremies en punten toegevoegd aan je rijbewijs. Als er te veel punten gaan op uw rijbewijs, kan de staat uw licentie op te schorten. Er zijn een paar manieren w

AdvertisementMeerdere snelheidsovertredingen tickets op uw rij-record kan leiden tot hogere verzekeringspremies en punten toegevoegd aan je rijbewijs. Als er te veel punten gaan op uw rijbewijs, kan de staat uw licentie op te schorten. Er zijn een paar manieren waarop u kunt snelheidsovertredingen tickets verwijderd uit je plaat te hebben. De meest effectieve manier van omgaan met de bekeuring is, terwijl het is nog steeds actueel, zodat u kunt onderhandelen over manieren om het verwijderd te hebben.

Praat met de rechter of het huren van een advocaat om te kiezen voor het nemen van het verkeer school in plaats van het hebben van om het ticket te betalen. Deze methode werkt meestal als het ticket is op dit moment uitstekend, en je moet melden bij de rechtbank om het ticket afgehandeld. Als het ticket is al op de opname van uw chauffeur, het huren van een advocaat of in een verzoek bij de griffie om te zien of het ticket zal uitwissen als je het verkeer lessen.

Neem cursussen defensief rijden en vraag een rechter date met de rechter het bewijs van voltooiing van de cursus defensief rijden, evenals de mogelijkheid om de bekeuring ontslagen of verwijderd te tonen. Er zijn rij opleidingen die je online of in een fysiek klaslokaal kan nemen, maar contact op met de rechter om te zien of er sprake is van de rechtbank goedgekeurde cursussen defensief rijden beveelt.

Neem contact op met het kantoor van uw klerk om te bepalen of uw staat biedt uitgestelde berechting of uitgestelde arrest, dat is een manier van het plaatsen van een tijdelijke greep op het arrest tot de verweerder kan tijd om een ​​fout te corrigeren of te bewijzen zichzelf niet schuldig in een redelijke tijd af te hebben. Deze langere tijd kunt u cursussen defensief rijden te nemen, met uitzondering van een advocaat of een bewijs van uw onschuld te verzamelen.

Poging om het ticket te zijn gedaald tot een lagere maximumsnelheid, waarvoor een ticket kan houden van het krijgen op de plaat van uw driver. Zo kunnen sommige staten kunt u het ticket per uur terug te brengen tot minder dan 10 mijl over de maximum snelheid, waarvoor een ticket zal houden van het bereiken van uw record.

Wacht enkele jaren voor de bekeuring om automatisch te laten vallen. Soms na een bepaalde tijd, zal tickets automatisch dalen van uw rij-record. Als bepaalde staten geen informatie van uw chauffeur verslag doen verwijderen, en verzekeringspremies en het scheppen van werkgelegenheid is belangrijk voor je, na een bepaald aantal jaren kan het niet meer worden vermeld op uw rij-record.

Share This Post